Belcentrale preferred supplier Hubo en Multimate

Vorige week berichtte DGN Retail haar franchisenemers, van de formules Multimate en Hubo, over de uitkomst van gesprekken met Belcentrale met betrekking tot digitalisering van telefonie en alarm. Per 1 september 2019 worden ISDN1/2 lijnen niet meer ondersteund door netwerkbeheerder KPN. Voor alle winkels die nu nog gebruik maken van ISDN voor telefonie, pin en alarm moet er dus op relatief korte termijn een oplossing worden gezocht. 

“De basis van ieder aanbod is een op maat gemaakt voorstel na een persoonlijk gesprek en inventarisatie van de huidige stand van zaken op locatie. De nieuwe aanbieder biedt bovendien mogelijkheden voor installatie en service van internet, alarmsystemen en pin”, legt een woordvoerder namens Belcentrale uit.

“Tot voor kort richtte Belcentrale zich op onafhankelijke retailers en waren al de nodige Hubo’s en Multimates klant. Met de komst van Channel Manager Mike de Ruiter is Belcentrale zich meer gaan richten op gehele formules volgens het ‘united consumers’ principe. Hoe meer franchisers zich aansluiten, hoe meer korting voor de formule. Zoals dus ook in deze situatie met Hubo en Multimate”, aldus de woordvoerder.

Bekijk ook