Hubo opent deuren ‘testwinkel’ in Woudenberg

Doe-het-zelf-keten Hubo opent op 9 november een ‘testwinkel’, ingericht volgens de nieuwe formule. “Met de opening van Hubo Woudenberg, voorheen Multimate, slaat Hubo een nieuwe weg in waarbij de visie ‘zorgeloos wonen’ centraal staat. Hubo gaat met deze benadering uit van haar eigen authentieke kracht: persoonlijke service middels vakmanschap, alles leverbaar vanuit een groot assortiment en lokaal ondernemerschap”, vertelt een woordvoerder van de formule.

Gertjo Janssen, algemeen directeur DGN retail, vertelt: “Een flinke groep retailers in de doe-het-zelf-branche zal de strijd verliezen door een gebrek aan onderscheidend vermogen. Met de visie ‘zorgeloos wonen’ maakt Hubo zich niet inwisselbaar en daarmee karakteristiek en uniek in zijn soort. Een must voor de toekomst en een uitkomst voor onze klant.”

Totaaloplossing voor iedereen

In de nieuwe formule staat de totaaloplossing van de klant centraal onder de belofte ‘Hubo helpt’. Met deze belofte richt de doe-het-zelf-keten zich op een toekomst waarin de klant niet altijd meer tijd heeft om het zelf te doen. Om iedereen te ‘helpen’ is Hubo er voor de beginner, de zelfstandige en de ervaren klusser. 

Dit wordt in de formule omgezet naar de garantie van het 9x ontzorgen, waarin de toegevoegde waarde wordt uitgelegd middels 9 pijlers. Hierin staan onder andere het meten, maken en monteren aan huis centraal, maar ook vakmanschap, een breed assortiment en alles op maat. Ook is er in de nieuwe Hubo een werkplaats waar klanten met grote en kleine klussen worden geholpen.

Bekijk ook