Eten met gemak bereid uit

Eten met gemak breidt haar bezorggebied uit met Inge Kieft, afkomstig uit Apeldoorn. Kieft verovert daarmee een nieuwe regio voor Eten met gemak en zal de maaltijdbezorging op zich nemen in de gemeenten Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Olst-Wijhe. 

“Lekker eten met gemak, die woorden spreken voor zich! Een ruime keuze aan smakelijke maaltijden die met persoonlijke aandacht en een lach bij u thuis worden gebracht”, verteld een enthousiaste Inge.

De klanten in haar regio krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak elke week gekoelde maaltijden aan huis bezorgd. Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht. “Erg handig voor wanneer het even niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden, men weinig tijd heeft om te koken of als overwerkmaaltijd. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, vervolgt Inge Kieft. 

Bekijk ook