Eten met Gemak breidt weer uit!

Eten met gemak breidt haar bezorggebied medio juni uit met Sandra Koningstein. Zij verovert daarmee een nieuwe regio voor Eten met gemak in Brabant en Gelderland en zal de maaltijdbezorging op zich nemen in de gemeenten Oss, Zaltbommel, Wijchen, Beuningen en Maasdriel. Sandra is geen onbekende voor Eten met gemak en was al eerder als franchiser aan de formule verbonden. Ze gaat nu opnieuw de uitdaging aan: “Door het leveren van de koelverse maaltijden én het verrichten van diverse ondersteunende diensten wil ik de kwaliteit van het zelfstandig wonen vergroten”, vertelt Sandra.

Sandra heeft eerder in Den Bosch succesvol een regio voor Eten met gemak opgestart en heeft daarom al de nodige ervaring opgedaan. Nu gaat ze aan de slag in een nieuwe regio, maar haar missie blijft onveranderd: “Door de vele veranderingen in de zorg blijven ook ouderen met beperkingen steeds langer thuis wonen en wordt de druk op de mantelzorgers steeds groter. Met Eten met gemak kan ik lekkere maaltijden bereikbaar maken voor iedereen”, zegt Sandra over haar keuze.  

Over Eten met gemak

Eten met gemak is als franchiseformule onderdeel van Food Connect, een autoriteit op het gebied van maaltijden en maaltijdcomponenten. In korte tijd is deze formule gegroeid naar 29 franchisers, die allen in hun eigen bezorggebied de klanten maaltijden aan huis bezorgen.
 

Bekijk ook