Nieuwe franchisenemer in het Gooi voor Eten met gemak

Eten met gemak breidt haar bezorggebied uit met Mirjam van Eunen, afkomstig uit Lelystad. Mirjam verovert daarmee een nieuwe regio voor Eten met gemak en zal de maaltijdbezorging op zich nemen in de gemeenten Blaricum, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Weesp, Wijdemeren en Stichtse Vecht. “Ik vind het ontzettend leuk om met klanten te werken en daarbij de verwachtingen te overtreffen”, vertelt een enthousiaste Mirjam.

Mirjam van Eunen heeft flink wat ervaring in het ondernemerschap. Naast dat ze jarenlang als leidinggevende in de drogisterijwereld heeft gewerkt, heeft ze ook een verleden als zelfstandig ondernemer. “Het ondernemerschap bleef kriebelen bij mij. Toen ik kortgeleden in contact kwam met Eten met gemak, heb ik de kans aangegrepen om als franchisenemer aan de slag te gaan”, vertelt Mirjam, die veel zin heeft in haar nieuwe avontuur: “Het is een mooie kans om mijn ervaring  en passie voort te zetten.”
 
De klanten in haar regio krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak elke week verse gekoelde maaltijden persoonlijk aan huis bezorgd. Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend en uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht. Franchiseformule Eten met gemak is onderdeel van Food Connect en telt 30 franchisenemers. 

Bekijk ook