Eten met gemak breidt uit in randgemeentes Rotterdam

Eten met gemak breidt haar bezorggebied per januari uit met Ton Stam, afkomstig uit Dordrecht. Ton Stam verovert daarmee een nieuwe regio voor Eten met gemak en zal de maaltijdbezorging op zich nemen in de gemeenten Albrandswaard, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, ’s-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen. “Door mijn ervaring als kok weet ik hoe belangrijk het is om te kunnen genieten van een smakelijke en gezonde maaltijd, ook als er sprake is van een dieet”, aldus Ton Stam.

Na lang als kok te hebben gewerkt is Ton Stam de laatste 10 jaar als teamleider van een brasserie in een woon- en zorgcentrum werkzaam geweest. “Door de vele veranderingen in de zorg moeten ouderen steeds langer thuis wonen en wordt de druk op mantelzorgers steeds groter. Door die veranderingen kreeg ik het idee om iets zelf te ondernemen en ben ik als zelfstandig ondernemer gaan werken bij Eten met gemak. Door het leveren van de verse maaltijden wil ik de kwaliteit van het zelfstandig wonen van senioren vergroten”, vertelt Ton.

De klanten in de randgemeentes van Rotterdam krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak elke week verse gekoelde maaltijden aan huis bezorgd. Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend en uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht. “Erg handig voor wanneer het (tijdelijk) niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden, men weinig tijd heeft om te koken of als overwerkmaaltijd. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, vervolgt Ton Stam.

Bekijk ook