Verhage

  Het verhaal van Verhage begint in mei 1967. De gebroeders Joop en Pim Verhage openden  aan de Sikkelstraat te Rotterdam-Zuid de allereerste Verhage store in de vorm van een bescheiden snackbar. De betrokken en persoonlijke benadering in combinatie met ambachtelijke, zelf gemaakte snacks bleek algauw een Rotterdams succesverhaal

  Nieuwe vestigingen werden in rap tempo geopend, waarbij steeds meer tijd en geld werd geïnvesteerd in de ontwikkeling van betere recepten en de aanschaf van professioneler apparatuur. Omdat er ook steeds meer aandacht was vereist voor marketing en personeelsmanagement, werd eind jaren 80 besloten de overstap te maken naar een franchiseformule.

  Inmiddels bestaat Verhage uit een team van ruim 41 franchisenemers en meer dan 400 medewerkers. De organisatie wordt door maar liefst 41 stores vertegenwoordigd in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland en Utrecht. Onze winkels worden bevoorraad door onze eigen groothandel: Verhage Food Service. Eind jaren ’70 opgericht om de eigengemaakte kroketten rond te brengen, maar inmiddels verantwoordelijk voor de toevoer van ruim 700 verschillende producten afkomstig van bijna 100 leveranciers.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Aantal vestigingen
  41
  Waarvan franchise
  41
  Totale investering
  €312.500
  Benodigd eigen vermogen
  €65.000
  NFV lid
  Ja