Verhage opent deuren nieuwe vestiging Gouda

Op dinsdag 1 september heeft Verhage de deuren geopend van een gloednieuwe store in winkelcentrum Bloemendaal te Gouda. De vestiging was eerder gesitueerd aan de buitenzijde van het winkelcentrum, maar heeft nu intrek genomen in het voormalig pand van de Rabobank.

De nieuwe store is bijna tweemaal zo groot, met een volwaardig restaurant en voorzien van een modern en eigentijds interieur. Naast het welbekende snackassortiment kan je er nu ook terecht voor een sandwich of tosti, een goede kop koffie met een stuk gebak of een bolletje ambachtelijk schepijs uit de ijssalon, geheel volgens de richtlijnen van het moderne Verhage concept.

Echtpaar en franchiseondernemers Wil en Rob de Vries zijn supertrots op het resultaat en zijn in de wolken met deze mooie stap: “Wij krijgen nu al zoveel positieve reacties op het eindresultaat. We kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen in ons prachtige restaurant. Onze gasten zullen verrast zijn wanneer ze zien hoe Verhage zich de laatste jaren als formule heeft weten te ontwikkelen. Een allround eetgelegenheid waar je lekker kan eten in een huiselijke sfeer, voor lunch, diner en alles daartussenin. Dat gaan ze nu ook hier in het winkelcentrum meemaken. Er hebben een hoop veranderingen plaatsgevonden waar we als team ook aan zullen moeten wennen, maar wij zijn ervan overtuigd dat wij de wensen van onze gasten met elkaar waar kunnen maken!”
 

Bekijk ook