Verhage opent 40e vestiging

Gisteren zijn de deuren van de nieuwe Verhage vestiging in Gorinchem officieel geopend. De store is gevestigd in Hoog Dalem, een nieuwe wijk die ontwikkeld wordt aan de oostzijde van Gorinchem. Medio 2018 is in deze wijk een gelijknamig winkelcentrum geopend, waarvan het ontwerp is geïnspireerd op een fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het winkelcentrum ligt centraal in Oost-Gorinchem en heeft door de diversiteit aan winkels, de goede ontsluiting en bereikbaarheid, een regiofunctie voor de lokale bewoners.

De vestiging wordt geëxploiteerd door franchisenemer Loes Overgaauw. Loes is geboren en woonachtig in Gorinchem en heeft ruim anderhalf jaar als bedrijfsleider gewerkt bij de Rotterdamse vestiging Verhage Beverwaard.

Trots

Tom Bijl, Directeur Verhage Franchise Support, is trots op de opening van de 40e Verhage vestiging: “Het streven is om ieder jaar gestaag te groeien in aantal stores. Daarnaast willen wij ons als merk steeds nadrukkelijker profileren als allround eetgelegenheid, zodat jong en oud voor koffie, ontbijt, lunch, diner en afhalen bij ons aan het juiste adres is en blijft. Met deze nieuwe en inmiddels 40e Verhage store zetten we wederom een stap in de juiste richting.”

Over Verhage

Verhage is een franchiseformule dat werd opgericht in 1967. In ruim 50 jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot een fastserviceketen bestaande uit 40 restaurants, allen geëxploiteerd door franchisenemers. De focus ligt op de begeleiding van ondernemers en het opleiden van de medewerkers. 

Bekijk ook