Verhage opent eerste vestiging in Papendrecht

Afgelopen dinsdag zijn de deuren van de nieuwe Verhage vestiging in Papendrecht officieel geopend. De 42e vestiging van de van origine Rotterdamse franchiseformule is gevestigd in wijkwinkelcentrum Markt van Matena. 

De vestiging wordt geëxploiteerd door franchisenemer Marieke Rijke – van Tilburg. Al 16 jaar lang is Marieke werkzaam in de horecabranche waar zij voornamelijk in de keuken heeft gestaan bij verschillende restaurants: “Als ik naar het eindresultaat kijk ben ik ontzettend trots. Het is ongelofelijk wat hier in een aantal maanden is neergezet. Het liefst had ik dit feestelijke moment groots gevierd en iedereen van harte welkom geheten in ons sfeervolle restaurant, maar helaas ziet de wereld er op dit moment net even iets anders uit en blijft ons restaurantgedeelte vooralsnog gesloten. Ik hoop echt dat we deze ruimte binnenkort mogen benutten zodat onze gasten ter plaatse kunnen genieten van een heerlijke kop koffie met een stukje gebak of volledige maaltijd.” 

Marieke heeft een intensief inwerktraject doorlopen bij de Verhage vestiging in Gorinchem en Spijkenisse, waar zij is klaargestoomd voor het grote werk. 

Wesley Wok, Directeur Verhage Horeca groep, is trots op de opening van de 42e Verhage vestiging: “Het streven is om ieder jaar gestaag te groeien in aantal stores. Daarnaast willen wij ons als merk steeds nadrukkelijker profileren als allround eetgelegenheid, zodat jong en oud voor koffie, ontbijt, lunch, diner en afhalen bij ons aan het juiste adres is en blijft. Met deze nieuwe en inmiddels 42e Verhage store zetten we wederom een stap in de juiste richting.”
 

Bekijk ook