Verhage opent eerste vestiging in Brabant

Op dinsdag 14 december heeft Verhage de deuren geopend van de allereerste vestiging in de provincie Brabant. De 43e store van de van origine Rotterdamse franchiseformule is gevestigd in wijkwinkelcentrum Heksenwiel te Breda. 

De nieuwe locatie bevat alle facetten van een moderne Verhage. Naast het vertrouwde snackassortiment kan je hier ook terecht voor een uitgebreide lunch met sandwiches, tosti's en salades, een goede kop koffie met een punt gebak, een biertje en een wijntje of zelfs een Italiaanse bolletje schepijs van de nabijgelegen IJssalon van Breda. Met een oppervlakte van ruim 300 vierkante meter, ongeveer 70 zitplaatsen in het restaurant en een ruim opgezet terras hoopt Verhage haar gasten in de Haagse Beemden de gehele dag te kunnen bedienen. 
 
De vestiging wordt geëxploiteerd door franchisenemers (én Klundertenaars) Vincent en Natascha Moolenaar. Na bijna 20 jaar aan het roer te hebben gestaan bij de Rotterdamse Verhage vestiging in de wijk Zevenkamp, gaat een langgekoesterde wens in vervulling met de zakelijke verhuizing naar thuisprovincie Noord-Brabant. ‘We staan te glunderen van geluk. We hebben de laatste maanden met het Verhage bouwteam ontzettend hard moeten werken, maar we zijn zo ongelofelijk trots op het eindresultaat.’, aldus Vincent. ‘We staan te trappelen om onze gasten met open armen te ontvangen en in de watten te leggen. Helaas hebben we nog te kampen met coronamaatregelen, waardoor het restaurant maar tot 17:00 uur open is, maar gelukkig blijven we 's avonds wel gewoon open voor afhalen en bezorgen. We hebben er ontzettend veel zin in!’ 
 
Ook Wesley Fok, directeur van de Verhage Horeca Groep, is trots op de opening van de nieuwe vestiging: ‘Het doet me goed dat we ook in deze roerige tijden zulke mooie stappen kunnen zetten met de organisatie. De nieuwe vestiging in Breda is een prachtige aanvulling op onze formule en ligt helemaal in lijn met de ontwikkeling die we hebben doorgemaakt van cafetaria naar allround eetgelegenheid. Ik ben ervan overtuigd dat we de mensen in Haagse Beemden positief gaan verrassen!’ 
 
Verhage Heksenwiel is 7 dagen per week geopend van 10:00 tot 21:30 uur. Gasten zijn van harte welkom om binnen te stappen, maar kunnen hun bestellingen ook afhalen of laten bezorgen via het gloednieuwe orderplatform.
 
Verhage is een franchiseformule dat werd opgericht in 1967. In ruim 50 jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot een volwaardige fastserviceketen bestaande uit 43 restaurants, allen geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. De focus ligt op de begeleiding van ondernemers en het opleiden van de medewerkers. Met deze nieuwe ontwikkelingen bouwen we met zijn allen aan de toekomst van Verhage.

foto Verhage
Bekijk ook