Verhage Delfgauw weer open na verbouwing

Afgelopen zaterdag zijn de deuren van de Verhage vestiging in Delfgauw weer geopend. Na een verbouwing van een aantal dagen is de vestiging, gesitueerd aan het Gouden Rijderplein, voorzien van de nieuwe huisstijl. Er is extra aandacht uitgegaan naar de uitstraling, vormgeving en het interieur om zo het uit-eten-gevoel optimaal te benadrukken. 

Inge de Hoog, franchisenemer van Verhage Delfgauw, is blij met de ‘upgrade’ van het restaurant: “Ik ben ontzettend gelukkig met het prachtige eindresultaat. Ik wil dan ook iedereen die heeft geholpen om deze verbouwing tot een succes te maken ontzettend bedanken. Mijn team en ik staan te trappelen om onze gasten weer te verwelkomen.” Middels deze make-over hoopt de organisatie haar transitie van cafetaria naar allround eetgelegenheid extra kracht bij te zetten.

Over Verhage

Verhage is een franchiseformule dat werd opgericht in 1967. In 50 jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot een fastserviceketen bestaande uit 38 restaurants, allen geëxploiteerd door franchisenemers. Dit jaar is Verhage op plaats 78 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven geëindigd.
 

Bekijk ook