Belcentrale en Mitra over de pilot in Gorinchem

Vandaag opent in Gorinchem een nieuwe Mitra drankenspeciaalzaak met Raymond Zonneveld als franchisenemer. Belcentrale levert voor deze Gorinchemse vestiging aan De Linie de telefonie en de internetverbinding over glasvezel. 

Het was een harde eis van Mitra dat vóór de opening een glasvezelverbinding moest liggen. “Afgelopen weekend werd een goed werkende verbinding inclusief VoIP-telefonie opgeleverd, zodat ruim voor de opening het pin- en kassasysteem ook veiliggesteld waren”, vertelt een woordvoerder namens Belcentrale.

Focus op retail- en franchiseformules

Belcentrale richt zich sinds een aantal maanden op retail- en franchiseformules. “Deze nieuwe winkel van Raymond Zonneveld is de eerste Mitra drankenspeciaalzaak voor Belcentrale en we gaan ervan uit dat we hierna nog veel meer vestigingen van internet, telefonie en eventueel alarm en pin mogen voorzien. Het voordeel voor de formule is hierbij dat hoe meer vestigingen zijn aangesloten, hoe interessanter de prijs wordt”, aldus de woordvoerder.

“Natuurlijk doen we met deze pilot voor Mitra Zonneveld ons uiterste best”, aldus Soufiane Achraa, salesmanager bij Belcentrale. “Dat blijkt ook al uit het feit dat we zo snel mogelijk de glasvezelverbinding hebben kunnen leveren. We hebben er ook voor gezorgd dat we in het weekend voor de opening alle installaties al hebben uitgevoerd, wel zo prettig voor de ondernemer. We werken met een aantal vaste accountmanagers en monteurs dedicated voor franchise- en retailketens. Zij weten precies wat belangrijk is voor deze ondernemers. We merken ook dat het over en weer prettig werkt als onze commerciële mensen en monteurs bekend zijn met de formule. Ook nu weer bij de opening van deze Mitra Drankenspeciaalzaak zien we dat dat echt een win-winsituatie is.” 
Op de foto vlnr: operationeel directeur Mitra Sander Hol, franchisenemer Raymond Zonneveld en Mike de Ruiter, channel manager bij Belcentrale