Mitra Driessen in Apeldoorn is verhuisd

Als je het grootste drankenassortiment van Apeldoorn hebt, dan wil je daar natuurlijk ook een geweldig pand voor hebben. Toen de kans zich voordeed om op winkelcentrum ’t Fort te verhuizen, was voor William daarom de keuze snel gemaakt. Op maandag 26 oktober was het zo ver en opende de nieuwe Mitra Driessen aan de Linie 297, in het oude pand van de Primera. “We zitten nu vol in het zicht, heel fijn!”, vertelt Driessen aan 'in de buurt Apeldoorn'.

In 2016 nam William de zaak op winkelcentrum ’t Fort over. “Op dat moment was het een filiaal van Mitra met eigen personeel. Ik nam het als franchisenemer over en gelukkig ging Jenny, die er toen al werkte, met me mee. Samen runnen we de tent.”

De twee zijn blij met de nieuwe locatie op het plein. William: “We zaten altijd verstopt in een hoekje. Nu zitten we vol in het zicht, met veel ramen en licht. En we zijn heel blij dat we de nieuwe huisstijl van Mitra gelijk toe konden passen.”

Totale make over

Met de nieuwe locatie heeft Mitra Driessen ook een nieuw interieur gekregen; een strak en fris design. “We hebben whitewash schappen en een donkere leistenen gemarmerde vloer,” laat William zien. “Door de zaak vind je verschillende belevingshoeken van antraciet leisteen, waar we producten kunnen uitlichten. Hier kun je straks bijvoorbeeld een wijn-spijssuggestie vinden met recepten die passen bij het seizoen. Na corona gaan we mensen ook veel meer laten proeven.”