Mitra Drankenspeciaalzaak geopend in Roosendaal

Op donderdag 10 december is Mitra drankenspeciaalzaken in Roosendaal geopend. De familie Gommers start hiermee een drankenspeciaalzaak op het winkelcentrum waar ook hun PLUS supermarkt reeds gevestigd is.

Mitra Gommers is te vinden aan het Dijkcentrum 45 slechts enkele deuren naast de plek waar in het verleden Mitra gevestigd was. Met de opening is er weer een volledige slijterij/drankenspeciaalzaak die lange tijd gemist werd op het winkelcentrum.

Mitra Gommers heeft een ruim assortiment wijn, circa 450 soorten speciaalbier en diverse gedistilleerde dranken. Daarnaast is er ook het eigen bier ‘Gompies’ terug te vinden. Uiteraard wordt er verder de komende periode goed gekeken naar de behoefte van de consument en daarop ingespeeld. De ruim opgezette winkel is ingericht volgens de nieuwste formule van Mitra met veel aandacht voor productbeleving. 

Over Mitra

Mitra drankenspeciaalzaken is de slijtersformule voor ondernemers met veel aandacht voor lokaal ondernemerschap en een breed assortiment bijzondere producten. Voor het tweede jaar op rij is Mitra verkozen tot winkel van het jaar in de categorie ‘eten & drinken’.

Nieuw interieur van Mitra Roosendaal