Mitra drankenspeciaalzaken opent in Alkmaar Muiderwaard

Mitra drankenspeciaalzaken is donderdag 17 Januari geopend in winkelcentrum Muiderwaard in Alkmaar. Ondernemer en eigenaar Sven Duijvelshoff is trots op deze nieuwe winkel die is ingericht volgens de nieuwste formule met een sterke focus op productbeleving. 

Met een feestelijke opening en bijbehorende acties is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in deze nieuwe drankenspeciaalzaak. In de winkel tref je een uitgebreid assortiment aan gedistilleerde dranken, bijzondere whisky’s, diverse wijnen en uiteraard een uitgebreid assortiment speciaal bieren. De drankenspeciaalzaak ligt naast Jumbo Duijvelshoff en is goed bereikbaar en parkeren voor de deur is mogelijk. Het team van Mitra Muiderwaard neemt u graag mee in de wereld van drank, om te laten proeven, beleven en inspireren. Met de opening is er weer een volledige drankenspeciaalzaak die lange tijd gemist werd op het winkelcentrum.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. De slijters beschikken over een uitstekende kennis van dranken en culinaire combinaties. Zij vertellen graag de mooie achtergrondverhalen en adviseren u dan ook graag. Dat hoort standaard bij de uitstekende Mitra service. Ook voor relatiegeschenken of een op maat gemaakt cadeau gaat u naar Mitra.

Mitra drankenspeciaalzaken is de slijtersformule voor ondernemers met veel aandacht voor lokaal ondernemerschap en een breed assortiment bijzondere producten. Voor het vijfde jaar op rij is Mitra verkozen tot winkel van het jaar in de categorie ‘eten & drinken’. Wilt u zelf een Mitra drankenspeciaalzaak openen? Mitra is op zoek naar ondernemers met een passie voor dranken. 

Is franchisen bij Mitra iets voor jou? Kom in contact via de knop!

Mitra interieur
Bekijk ook