2 burgerme openingen in 2 weken

Op 11 en 18 december werden de 11e en 12e vestiging van burgerme in Nederland geopend, in Nijmegen en Eindhoven. “Twee openingen in twee weken tijd, gaf ons een uitdaging en tevens de mogelijkheid om te zien en te leren wat er exact nodig is om meerdere openingen in een relatief korte periode goed te laten verlopen”, aldus franchisegever Tim Meijers. 

Burgerme Nijmegen heeft zich gevestigd bij het centrum aan de Regulierstraat en burgerme Eindhoven heeft zich gevestigd bij winkelcentrum WoenselXL. Beide vestigingen zijn ingericht met ruim 20 zitplaatsen. 

De franchisenemers

Jiabin Dong, franchisenemer van burgerme Nijmegen, heeft zijn sporen vooral verdiend in de restaurant business. Ed van Hek, de franchisenemer van burgerme Eindhoven, zocht vooral een nieuwe uitdaging met mogelijkheden om zijn eigen toekomst te kunnen bepalen. “Toen we de kans kregen om een burgerme vestiging in Eindhoven te kunnen starten, en wij inmiddels al verhuisd waren van Almere naar Brabant, leek alles op zijn plek te vallen”, aldus franchisenemer Ed van Hek.

“Met burgerme is het ons plan om meerdere vestigingen op te gaan zetten, met name ook in Amsterdam”, aldus franchisenemer Jiabin Dong. “Vanuit de burgerme organisatie zijn er constant professionele doorontwikkelingen, met name op het gebied van IT, marketing, locaties en productverdieping. Door deze doorontwikkelingen en de kracht van de burgerme franchisenemers maken de omzetten van alle vestigingen enorme stappen vooruit, waardoor de winstgevendheid en dus ook de aantrekkelijkheid van de burgerme formule steeds groter wordt.” 

De franchiseformule heeft op dit moment openingen gepland staan voor burgerme Venlo en burgerme den Haag. Tevens is er een getekende intentieverklaring voor Amersfoort en zijn er gesprekken gaande voor Zwolle en Alkmaar. 

Bekijk ook