Fastfoodformule burgerme opent in Zeeland

Na de eerste succesvolle opening van burgerme Almelo in 2021, was het op 11 mei de beurt aan alweer de 18e vestiging van burgerme, en ditmaal in het prachtige historische Middelburg om de deuren te openen.

“Wij hadden al een tijdje een sterke interesse om een burgerme vestiging te starten in Zeeland, met als voorkeur Middelburg. Wij zochten hier uiteraard een eventuele geschikte kandidaat voor en menen die gevonden te hebben in de ervaren ondernemer Alwin Verschuren”, aldus franchisegever Tim Meijers.

Locatie van de fastfoodformule burgme

“De locatie is in het centrum van Middelburg aan de Langeviele 75 en heeft 26 zitplaatsen. Er zal een terras gerealiseerd worden omdat dit een zeer goede passantenlocatie betreft en veel toeristen Middelburg bezoeken. Het zwaartepunt van de activiteiten van burgerme Middelburg liggen uiteraard op de delivery, want dat is de grootste kracht van de burgerme formule”, aldus de franchisegever.

Wie is de franchisenemer van burgerme Middelburg

Alwin Verschuren, een geboren en getogen Middelburger, heeft de afgelopen 24 jaar in het buitenland gewoond, maar is terug naar zijn geboortegrond. Alwin heeft er enorm veel zin in komende tijd om zijn burgerme vestiging met trots te presenteren aan alle Middelburgers. ‘‘Wij zijn de eerste burgerme vestiging in Zeeland. Het is natuurlijk erg leuk om de Middelburgers iets nieuws te kunnen bieden. Door de voorbereidingen die wij hebben getroffen was de opening een ongekend groot succes!’’, aldus burgerme franchisenemer Alwin Verschuren.

“Ik koos voor burgerme omdat het een zeer succesvolle uitgedachte en snelgroeiende food formule is. Klanten kunnen hun burgers helemaal zelf samenstellen, zoals Puur rundvlees, Angus vlees, halalburgers, vegan en vegetarische opties. Deze diversiteit vind ik een mooie toevoeging en biedt voor iedere smaak een heerlijke burger”, aldus Alwin.

“Wij hebben een goede basis neergezet, die gebaseerd is op gefundeerde analyses. Deze basis is ook een mooie opstap naar andere vestigingen in Zeeland." Alwin is super gedreven en zegt: “Vanaf het begin wist ik al dat ik meerdere vestigingen wil openen, ik zou graag in Goes en Vlissingen een burgerme willen openen.”

burgerme Nederland heeft er alle vertrouwen in dat Alwin Verschuren een fantastisch succesvolle burgerme vestiging in Middelburg zal realiseren met zeer veel tevreden klanten, want daar draait het natuurlijk uiteindelijk allemaal om.

Franchisenemers voor burgerme gezocht!

burgerme Nederland zal de komende maanden openen in Ede, Drachten, Dordrecht, Apeldoorn, Doetinchem, Wijchen, Groningen, Tilburg, Beverwijk, Zwolle, Helmond, Purmerend, Hengelo, Weert, Nieuwegein, Veldhoven en Nijverdal.

burgerme Nederland zoekt op dit moment geschikte franchisenemers met een horeca achtergrond voor Zeist, Barneveld, Etten-Leur, Heerlen, Zwijndrecht, Bergen op Zoom, Assen, Waalwijk, Sittard en Zutphen.