Opening burgerme in Oss

Op 28 april 2020 is inmiddels de 16e vestiging van burgerme geopend in Nederland. Deze is gevestigd in Oss aan de Kruisstraat. “Voor Oss zijn wij eerst op zoek gegaan naar een geschikte locatie en pand, en vervolgens zijn wij diverse campagnes opgestart om een geschikte franchisenemer te vinden voor burgerme Oss, na enige weken en 6 kandidaten hebben wij de ideale franchisenemer voor Oss gevonden” aldus franchisegever Tim Meijers. 

“Vanaf dat ik begon aan de horecaopleiding op de rooi pannen in Tilburg wist ik het zeker. Ooit zal ik mijn eigen zaak hebben. Na het afronden van de opleiding Gastheer en wat verschillende werkgevers ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij een eetcafé. Hier heb ik mijzelf van medewerker bediening opgewerkt naar uiteindelijk bedrijfsleider. Na enkele jaren begon het steeds meer te kriebelen om een eigen bedrijf te starten en begon rustig aan de zoektocht naar wat voor horecabedrijf er bij mij zou passen. Na een tijd te oriënteren en te praten met veel partijen waren we er over uit dat Franchise het beste bij mij zou passen” aldus Christiaan van Sinten. “Al snel wist ik welke punten er onder anderen voor mij bij het kiezen van een organisatie belangrijk zijn: bewezen formule, goed product, groeipotentieel en een goede begeleiding”

“Na gesprekken bij verschillende franchiseorganisaties betrapte ik mijzelf na het eerste gesprek bij burgerme op een gevoel van vertrouwen, enthousiasme en interesse. Werkelijk alle punten die ik belangrijk vond bij het kiezen van de organisatie vond ik bij burgerme. Na het bezoeken van meerdere vestigingen en gesprekken met andere franchisenemers van burgerme wist ik het zeker. Met deze partij wilde ik verder”. 

“Bij elk onderdeel van het starten van een onderneming ben ik bijgestaan door burgerme. Ik ben uitstekend begeleid bij de aanhuur van de locatie, de financiering en de bouw”.

“Ook het intensieve opleidingstraject waarbij je bij meerderen vestigingen meedraait, en alle aspecten zeer gedetailleerd leert, heb ik als een onmisbare aanvulling ervaren”
 

Bekijk ook