burgerme opent 4e vestiging van dit jaar

Na de 3 openingen dit jaar van burgerme Arnhem, burgerme Alkmaar en burgerme Oss was afgelopen dinsdag de opening van de 16e burgerme vestiging in Amersfoort.

“Wij waren al enige tijd een huuroptie aan de Kamp 72 te Amersfoort en waren in gesprek met diverse kandidaten”, aldus franchisegever Tim Meijers. burgerme Amersfoort is ingericht met ruim 28 zitplaatsen en ligt in een drukke toegang straat naar het centrum. De locatie ligt strategisch zeer gunstig voor delivery, wat uiteraard het zwaartepunt is voor burgerme.

“Na een opleiding accountancy in Londen besloot ik in 2012 om naar Nederland te komen om daar als accountant aan de slag te gaan. Mijn 'Acca' titel bleek in Nederland niet omgezet te kunnen worden in een AA-titel. Daarom besloot ik om de accountancy los te laten en te gaan werken als bedrijfsleider voor een telecombedrijf. In 2016 merkte ik dat de horeca mij meer trok en besloot ik om voor Burger King te gaan werken. Daar ben ik van 2016 tot recent bedrijfsleider geweest en stuurde ik meerdere vestigingen aan. Maar ja, op een gegeven moment ging het toch kriebelen en wilde ik mijn ontwikkelde leidinggevende competenties als ondernemer gaan gebruiken. Na een speurtocht kwam ik al snel uit bij burgerme en na een aantal gesprekken kwam ik erachter dat deze formule zeer succesvol is en de betrokken mensen ook vooral helder, eerlijk en duidelijk zijn met een volledig systematische aanpak”, vertelt franchisenemer Touseef Ahmad.

Bekijk ook