Nieuwe vestiging voor burgerme in Venlo

Na de openingen van burgerme in Eindhoven en Nijmegen afgelopen december is op 2 mei de opening van de 13e vestiging van de franchiseformule in Nederland aan de beurt, en wel in Venlo. 

“Wij waren voor Venlo op zoek naar een geschikte franchisenemer met voldoende horeca- en restaurantervaring, mede ook vanwege het grote aantal toeristen in Venlo”, aldus franchisegever Tim Meijers. Burgerme Venlo heeft zich gevestigd op een high traffic locatie in het centrum van Venlo op de Sint Jorisstraat. De vestiging heeft ruim 46 zitplaatsen en terrasmogelijkheden. 

Duitse toeristen

“Wij zijn al 35 jaar actief als ondernemer in diverse branches, maar met name in de horeca. Wij wonen vlak aan de grens met Duitsland, dus Venlo was voor ons een zeer interessante vestigingsplaats. Wij zijn samen met de burgerme locatiemanager op zoek gegaan naar een locatie in de zogeheten Duitse hoek van Venlo, en hebben die uiteindelijk gevonden aan de Sint Jorisstraat 35”, aldus franchisenemer Hans Hazenberg en zijn partner Zulay Thönnessen.

“Met burgerme willen wij een goedlopende zaak opbouwen, zodat een van onze kinderen dit later over kan nemen. De van oorsprong Duitse burgerme formule komt nu zeer goed uit, vooral vanwege de vele Duitse toeristen die in grote getale aanwezig zijn in Venlo. Wij zijn ervan overtuigd dat we een geweldige burgerme vestiging kunnen waarmaken in het centrum van Venlo waarbij zowel de delivery als de restaurantfunctie de ideale combinatie voor ons vormen, samen met de hoogwaardig kwalitatieve producten waarbij productkwaliteit en servicekwaliteit de belangrijkste rollen spelen. Vooral het onderscheidend vermogen van het assortiment en het vernieuwende karakter van burgerme heeft ons doen besluiten om voor dit concept te kiezen.”

De franchiseformule heeft ook nog een opening gepland staan voor een vestiging in Den Haag op 14 mei. Tevens zijn er getekende intentieverklaringen voor Zwolle en Amsterdam. 
 

Bekijk ook