Derde opening voor franchiseformule burgerme in 2021

Na alweer twee succesvolle openingen in 2021, is het op 22 juni de beurt aan de 19e vestiging van burgerme in Nederland en ditmaal in Ede.

“Wij hebben in Mark Vos een uitstekende franchisenemer met zeer veel capaciteiten gevonden die al een aantal jaren als bedrijfsleider in de fooddelivery heeft gewerkt”, aldus franchisegever Tim Meijers. “Als medewerker was ik altijd bezig met het verbeteren van processen, daarnaast vond ik het leuk om van problemen oplossingen te maken”, aldus Mark Vos.

Mark heeft voor de burgerme franchiseformule gekozen omdat Ede nog geen burgerrestaurant heeft die ook bij mensen thuisbezorgt. “Ede verdient ook een burgerrestaurant waar het draait om ‘de burger’, je kunt bij ons je hamburger namelijk helemaal zelf samenstellen, precies zoals jij het lekker vindt", zegt Mark. 

Dit is niet de enige reden waarom Mark voor burgerme heeft gekozen, de voorafgaande gesprekken waren ook een belangrijke factor. “Deze gesprekken gaven mij vertrouwen, ik voelde mij serieus genomen en werd niet nummer 888 die een vestiging ging openen”. Daarnaast heeft Mark een grote voorliefde voor burgers.

“De locatie is gelegen aan de Nieuwe Stationsstraat 7 in het centrum van Ede en heeft 32 zitplaatsen. Het zwaartepunt van de activiteiten van burgerme Ede liggen uiteraard op de delivery, want dat is de grootste kracht van de burgerme bezorgformule”, aldus de franchisegever. burgerme Nederland heeft er alle vertrouwen in dat Mark Vos een fantastisch succesvolle burgerme vestiging in Ede zal realiseren met zeer veel tevreden klanten, want daar draait het natuurlijk uiteindelijk allemaal om.