Big Bread Kitchen

Big Bread Kitchen is de succesformule voor cafetaria / lunchroom. Gezond en groeiend ondernemen is onze persoonlijke ambitie en de doelstelling die wij nastreven voor onze franchisenemers. Big Bread Kitchen heeft een warme en strakke uitstraling. Er is een ruime keus aan warme broodjes volgens eigen recept. Acties worden professioneel ondersteund door middel van off- en online promotiecampagnes.

De Big Bread formule

De eerste cafetaria werd in 2003 geopend in Tiel, al snel volgde een tweede cafetaria. Inmiddels zijn er nu 25 Big Bread Kitchen vestigingen. Sinds 2008 bestaat de Big Bread formule. Deze cafetaria’s zitten op locaties met voldoende traffic. Concurrentie van andere aanbieders kan juist aanvullend en complementair werken en hoeft dus geen probleem te zijn. De Big Bread Groep steunt de lokale ondernemer, op het gebied van inkoop zijn er goede afspraken gemaakt over kwaliteit en prijs  voor food, verpakkingen, reclame, inrichtingsonderdelen, verspreidingen en online beheer van website en digitale menuschermen. In 2015 is de inkoop nog verder ontwikkeld waardoor ook contracten op het gebied van hygiëne, apparatuur, service, muziekrecht, energie en afval kunnen worden aangeboden.

Missie

– Groei door gezonder aanbod –
Door bij onze goede, sterke bodem te blijven en vanuit daar mee te gaan met de trends. Big Bread maakt onderscheid d.m.v. speciale producten zoals de eigengemaakte nasi/bami bal, ons broodjesconcept bestaande uit 18 overheerlijke burgers, eigen huisstijl, vegetarische snacks, gezonde salades & broodjes. Groeien is aanpassen, wij van Big Bread blijven vernieuwen, aanpassen en verbeteren.

Visie

  • Onderscheidend vermogen
  • Verse, goede en eigen producten
  • Professionele uitstraling in alle uitingen
  • Kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs

Waarom zelf Big Bread Kitchen ondernemer worden?

U heeft de voordelen van de formule met verzorgde en geregelde formule elementen die behalve een groot inkoopvoordeel ook een stuk meegeven aan uw ondernemerschap. Reclame, inkoop, projectontwikkeling, foodontwikkeling, POS materialen. U hoeft zich hier niet meer druk over te maken en zo kunt u alle aandacht aan bereiding en gastheerschap geven. Big Bread Kitchen ondersteunt u verder met het vinden van een locatie, de inrichting van de locatie en biedt goede financieringsmogelijkheden aan. Als zelfstandig ondernemer geeft u lokale invulling  door exploitatie en keuze uit het productassortiment. 

Interesse?

Heeft u na het lezen van dit artikel interesse gekregen in de Big Bread Kitchen formule? Dan kunt u vrijblijvend informatie opvragen.
Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2008
Aantal vestigingen
28
Waarvan franchise
25
Entreegeld
€ 10.000
Jaarlijkse fee
€0, +- €450,- marketingfee per maand en 2,5% franchisefee over de omzet
Totale investering
€ 200.000
Eigen vermogen
€ 60.000