Big Bread Kitchen

  Big Bread Kitchen is de succesformule voor cafetaria / lunchroom. Gezond en groeiend ondernemen is onze persoonlijke ambitie en de doelstelling die wij nastreven voor onze franchisenemers. Big Bread Kitchen heeft een warme en strakke uitstraling. Er is een ruime keus aan warme broodjes volgens eigen recept. Acties worden professioneel ondersteund door middel van off- en online promotiecampagnes.

  De Big Bread formule

  De eerste cafetaria werd in 2003 geopend in Tiel, al snel volgde een tweede cafetaria. Inmiddels zijn er nu 25 Big Bread Kitchen vestigingen. Sinds 2008 bestaat de Big Bread formule. Deze cafetaria’s zitten op locaties met voldoende traffic. Concurrentie van andere aanbieders kan juist aanvullend en complementair werken en hoeft dus geen probleem te zijn. De Big Bread Groep steunt de lokale ondernemer, op het gebied van inkoop zijn er goede afspraken gemaakt over kwaliteit en prijs  voor food, verpakkingen, reclame, inrichtingsonderdelen, verspreidingen en online beheer van website en digitale menuschermen. In 2015 is de inkoop nog verder ontwikkeld waardoor ook contracten op het gebied van hygiëne, apparatuur, service, muziekrecht, energie en afval kunnen worden aangeboden.

  Waarom zelf Big Bread Kitchen ondernemer worden?

  U heeft de voordelen van de formule met verzorgde en geregelde formule elementen die behalve een groot inkoopvoordeel ook een stuk meegeven aan uw ondernemerschap. Reclame, inkoop, projectontwikkeling, foodontwikkeling, POS materialen. U hoeft zich hier niet meer druk over te maken en zo kunt u alle aandacht aan bereiding en gastheerschap geven. Big Bread Kitchen ondersteunt u verder met het vinden van een locatie, de inrichting van de locatie en biedt goede financieringsmogelijkheden aan. Als zelfstandig ondernemer geeft u lokale invulling  door exploitatie en keuze uit het productassortiment. 

   

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2008
  Aantal vestigingen
  30
  Waarvan franchise
  29
  Entreegeld
  €10.000
  Franchise fee
  €0, +- €549,- marketingfee per maand en 2,5% franchisefee over de omzet
  Totale investering
  €165.000
  Benodigd eigen vermogen
  €41.250