Big Bread Kitchen nieuw in Hilvarenbeek

Onlangs opende Big Bread Kitchen een nieuwe zaak aan de Hilverstraat in Hilvarenbeek. Het is de 21e vestiging van de fastserviceformule van directeur Sheng Chen en er staan er nog meer op stapel.   

Big Bread Kitchen Hilvarenbeek is een combinatie tussen een lunchroom, cafetaria en een laagdrempelig restaurant. De nieuwe vestiging is sinds 30 maart geopend en staat onder leiding van franchisenemer Wenjie Qiu, hij wordt ondersteund door zijn vriendin Xiyu Wang. De officiële opening was op 10 april. 

“De luxe en ruim opgezette totaalzaak ligt centraal in Hilvarenbeek, bij het winkelgebied met volop gratis parkeergelegenheid. Binnen zijn 54 zitplaatsen, buiten is een fraai terras. Het concept is gericht op vers, lekker en gezond. Het betreft een compleet aanbod van kwaliteitsproducten, deels huisgemaakt. Gasten hebben de keuze uit een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten in een prettige omgeving. Een goede kop koffie met gebak, luxe en vers afgebakken broodjes, smoothie, ijsjes, maaltijdsalades, kwaliteit snacks, frites en menu’s met eigengemaakte burgers en heerlijke vlees- en visgerechten”, vertelt een woordvoerder namens de franchiseformule.

Over Big Bread Kitchen

De start van Big Bread was in 2003 in Tiel. Vanaf 2008 werd het een franchiseorganisatie, het kreeg in 2017 de naam Big Bread Kitchen. Inmiddels zijn er 21 vestigingen. Dit jaar worden er nog nieuwe zaken geopend in onder andere Son en Breugel en Amersfoort.
Op de foto vlnr: franchisenemer Wenjie Qiu en formuledirecteur Sheng Chen

Bekijk ook