Big Bread Kitchen opent pilotstore in Breda

Big Bread Kitchen heeft onlangs een nieuwe zaak in Breda geopend. Aan het Dr. Struyckenplein kunnen gasten van 10.00 tot 22.00 uur terecht. Het is de 17e vestiging van de fastserviceformule van directeur Sheng Chen.

Franchisenemers van deze vestiging zijn Patrick Melis en zijn partner Bertilia Rodrigeuz en hun team. De ondernemers  runden eerder een espressobar/lunchroom.  De vestiging bestaat uit ruim 200 vierkante meter. Binnen zijn 70 zitplaatsen, het terras biedt plaats aan 72 mensen. 

Het concept is gericht op een compleet aanbod en een grote variatie met ook aandacht voor gezond en glutenvrij. Gasten kunnen er terecht voor onder andere een bak koffie, frietje met een snack, lunch, diner, smoothie, ijsje en een borrel of alcoholvrije cocktail. “Een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten staat bij ons voorop, daar komen de mensen voor terug”, vertelt Patrick Melis. “Gasten zijn tegenwoordig veeleisend. Terecht. Ze willen meer en hebben wat te kiezen. Het betekent dat ook de sfeer en aankleding top moeten zijn.” 

Pilotstore

De zaak fungeert als pilotstore van de formule, dat betekent dat ook de andere vestigingen dezelfde uitstraling krijgen. “Aardetinten in combinatie met houten elementen, ledlampen, stalen details en hoogwaardige materialen bepalen het beeld. Bediening aan tafel, klimaatbeheersing en dagelijks vers ambachtelijk schepijs zorgen eveneens voor toegevoegde waarde. Daarnaast zijn we van plan regelmatig activiteiten te organiseren op het plein, zoals muzikale optredens of een barbecue. Dat leent zich daar bij uitstek voor. We willen het iedereen naar de zin maken en bijzonder zijn. Het is de bedoeling om op die manier uit te groeien tot de ontmoetingsplek van dit gebied”, aldus Patrick.

Over Big Bread Kitchen

Big Bread Kitchen bestaat 15 jaar. De start was in 2003 in Tiel, het was de eerste zaak van Sheng Chen. In 2008 werd het een franchiseorganisatie. Inmiddels zijn er 17 vestigingen. Later dit jaar worden er nog nieuwe zaken geopend in Geldermalsen, Hilvarenbeek en Drunen. Big Bread Kitchen Breda is al volop in bedrijf, maar wordt medio september officieel geopend.

Bekijk ook