Dakkapelreiniging.nl

  Werk je graag met je handen en wil je loon naar werken? Maar zie je op tegen alle randzaken zoals klantenwerving, offertes maken, planning en administratie? Kies dan voor de franchise van Dakkapelreining.nl waar je op een unieke, veilige, en efficiënte wijze een schoon dakkapel levert! 

  Dakkapelreiniging.nl levert een dienst die enorm gewaardeerd wordt in Nederland. De naam zegt het al, ze reinigen dakkapellen op een professionele en veilige wijze. Voor vaste prijzen door heel Nederland. Voor de klant is het een lastige en gevaarlijke klus en daarnaast is het vaak onbereikbaar. Dakkapelreining.nl biedt de oplossing met een uitgekiend veiligheidsconcept en de juiste materialen waardoor ze de absolute specialist zijn in Nederland. Het resultaat is meer dan 3.500 positieve reviews, met een gemiddeld cijfer van 9.4 en 99% aanbeveling. Daardoor kiezen nieuwe klanten gemakkelijk voor Dakkepelreiniging.nl, en komen bestaande klanten telkens terug.

  Wat maakt de Dakkapelreiniging.nl franchiseformule aantrekkelijk?

  Het vak is voor de meesten goed en snel te leren (circa twee weken). Meestal starten potentiële franchisenemers met een proefperiode van twee maanden op freelance basis. Je krijgt in die tijd een opleiding en een bus met middelen tot je beschikking. Als het klikt en werkt, kun je starten. Hiervoor is geen grote investering nodig. Je omzet komt rechtstreeks binnen op je eigen rekening, je agenda wordt gevuld vanuit de bestaande klanten of via de marketingkanalen van de formule, en je administratie wordt grotendeels gedaan. Op basis van jouw gerealiseerde omzet wordt wekelijks een fee afgedragen. Als franchisenemer bij Dakkapelreiniging.nl kun je gaandeweg je eigen marketing oppakken. Hiervoor krijg je middelen ter beschikking. Hoe meer je zelf doet, hoe groter je marge/verdiensten.  

  Waarom nu beginnen bij Dakkapelreiniging.nl? 

  De formule heeft zich bewezen en kan eigenlijk niet stoppen met groeien. Klanten komen elke 2 á 3 jaar terug. De eerste zes filialen draaien heel stabiel en het mes blijkt aan twee kanten te snijden, zowel franchisegever als franchisenemers zijn gelukkig met de opzet. Na een laagdrempelige proefperiode komt de cashflow direct op gang. Klanten betalen op de rekening van franchisenemer wat in 2022 gemiddeld 3 dagen duurde. Dakkapelreiniging.nl biedt de luxe om snel te beginnen als franchisenemer waarbij je focus vanaf dag één op de omzet zit. 

  Franchisen bij Dakkapelreiniging.nl 

  Franchisenemer worden bij Dakkapelreiniging.nl brengt vele voordelen met zich mee. Wat als positief wordt ervaren zijn het stabiel aantal werkuren (binnen 40 uur per week is de boterham uitstekend te verdienen), flexibele werktijden, heel stabiele omzet/verdiensten en eenvoudig te regelen vrije dagen. De opzet kent weinig rompslomp. Het klantcontact, marketing, planning en administratie worden hoofdzakelijk centraal geregeld. Aan het einde van je werkdag ben je dan ook echt klaar wat zorgt voor een goede work/life balans waardoor je veel tijd hebt voor je gezin, hobby's of een studie. 

  Andere voordelen zijn:  

  • Toetreden tot een bewezen concept
  • Relatief lage investering
  • Meteen omzet genereren 
  • Proefperiode van twee maanden. Dat geeft zekerheid
  • Flexibiliteit in de werkdagen/uren 
  • Klanten worden geworven door lokale marketingacties
  • Wij verzorgen jouw offertes, telefoontjes en administratie
  • De franchisevergoedingen zijn op basis van gerealiseerde omzet

  Type franchisenemer 

  Dakkapelreiniging.nl is op zoek naar het volgende type ondernemer:

  • Je werkt graag met je handen, maar wil loon naar werken
  • Ondernemen lijkt je leuk, maar je hebt minder met de randzaken
  • Je werkt graag buiten
  • Je bent trots op je werk en vindt klantcontact leuk en belangrijk
  • Je bent zelfstandig, maar waardeert het ook om met mensen zoals franchisegever en andere franchisenemers samen te werken om tot betere resultaten te komen.

  Start jij als franchisenemer bij Dakkapelreiniging.nl?

  Kom nu in contact met Dakkapelreiniging.nl en leer meer over deze franchiseformule en sluit aan bij de marktleider! 

  Het verhaal 

  De ontstaansgeschiedenis van Dakkapelreiniging.nl gaat terug naar ca. 2008. De oprichter Eelco Fortuyn zegde aan zijn buurman toe zijn dakkapel te reinigen, aangezien er toch een steiger beschikbaar was bij hem zelf. Toen de steiger plotseling weg moest, bleef de belofte staan. Vrij lastig, aangezien Eelco hoogtevrees heeft. 

  Om zijn belofte te houden ging Eelco op zoek naar een bedrijf dat de klus voor de buurman kon klaren, maar kon er niet een vinden op internet. Vrij kort daarna heeft Eelco een aantal relevante domeinnamen vastgelegd, waaronder www.dakkapelreiniging.nl. 

  Het nadenken over hoe dakkapellen veilig en goed gereinigd konden worden is toen begonnen. Na een cursus 'veilig werken op hoogte' is gaandeweg het idee ontstaan over het toepassen van touwtechnieken en de unieke contragewichten. Met het aanschaffen van wat spullen is Eelco toen begonnen met het testen van reiniging van dakkapellen. Nadat, vanwege een drukke eigen carrière het idee enige jaren heeft stilgelegen is het in 2013 weer opgepakt en is op 1 juli 2013 is de eerste medewerker in dienst gekomen. Sindsdien heeft de onderneming een gestage groei doorgemaakt en is het een volwassen, professionele onderneming geworden. Dakkapelreiniging.nl is toonaangevend in Nederland en veruit de grootste in de markt. 

  Missie van Dakkapelreiniging.nl 

  De missie van Dakkapelreiniging.nl luidt als volgt:

  "Het professioneel en veilig reinigen van dakkapellen. De klant verrassen met een uitstekende dienstverlening  (product) voor een faire transparante prijs." 

  De franchiseformule uit Vianen heeft een aantal eigenschappen of drijfveren die laten zien waar het bedrijf voor staat. De volgende kernwaarden staan centraal binnen Dakkapelreiniging.nl:

  • Kwaliteit
  • Integriteit  
  • Structuur

  Doelstellingen 

  Op korte termijn is de volgende doelstelling geformuleerd: Nog verder optimaliseren en finetunen van de processen, met name op het gebied van communicatie richting de klant. Daarnaast het vergroten van de capaciteit om aan de aanhoudende toenemende vraag te kunnen voldoen.  

  Op lange termijn wil Dakkapelreiniging.nl een bedrijf zijn die een positie binnen de markt heeft vastgelegd, die nooit meer in te halen is, waarbij de missie niet wordt losgelaten. Doorgroeien naar ca. 8.000 dakkapellen per jaar en van daaruit verder zien. 

  Trends & ontwikkelingen in de markt

  Aan de aanbodkant komen er nauwelijks nieuwe aanbieders omdat toetreding tot de markt lastig is vanwege de huidige spelers en de unieke positie die Dakkapelreiniging.nl heeft. Daarnaast lijkt de vraag naar de dienstverlening alleen maar beter en groter worden. Echter zullen de bedrijven hierin wel meegroeien.  

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2020
  Aantal vestigingen
  7
  Waarvan franchise
  6
  Entreegeld
  €6.500
  Franchise fee
  5%
  Totale investering
  €17.500
  Benodigd eigen vermogen
  €4.000