World Options

Ben jij een enthousiaste self starter, die actief is in verkoop en customer service en heb je een voorliefde voor het MKB? Wil je meer vrijheid in je carrière, als eigen baas overal kunnen werken waar je maar wilt met een zeer aantrekkelijk verdienmodel? Word ondernemer met World Options en profiteer nu van een veerkrachtige industrie!

Wat doet een franchisenemer van World Options? 

World Options biedt kleine en middelgrote bedrijven een online portaal voor hun transport, pakketten, expres, pallets en vracht vervoer. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar geeft ondernemers ook de tijd om zich op hun bedrijf te kunnen focussen.

Als World Options franchisenemer ga jij op zoek naar (nieuwe) zakelijke klanten om de online portal te gebruiken. Je bouwt relaties op met de potentiële klant en je demonstreert het systeem. Jij levert de klant aan en het systeem doet de rest. Hoe meer pakketten jouw klant verzendt via het online portaal, hoe meer geld jij verdient. Zo simpel is het!

De kracht van het World Options concept 

De kracht van het World Options concept is dat bedrijven regelmatig pakketten te verzenden hebben. Iedere klant die de voordelen van het systeem ontdekt zal het regelmatig blijven gebruiken, zonder dat deze klant jou nog veel tijd kost. Zoals eerder genoemd verdien jij op iedere verzending die de klant doet. Je kunt dus bouwen aan een continue groeiend klantenbestand waardoor je inkomsten ook alsmaar verder blijven groeien!

Waarom franchisen met World Options?

 • Goed winstpotentieel
 • Lage instapkosten
 • Meerdere bronnen van terugkerende inkomsten
 • Veerkrachtige industrie
 • Flexibele rooster
 • Toegewijde, voortdurende ondersteuning en training met een team vanuit de franchisegever dat zich inzet voor uitmuntendheid
 • Verkoop- en marketingondersteuning
 • Geen geografische grenzen
 • Unieke softwareoplossingen
 • Meerdere vervoerder-opties die klanten superieure besparingen bieden, en allemaal gefactureerd door één bedrijf
 • Geen voorraad, geen opslag, geen voertuigen, geen locatie nodig. Je kunt  gemakkelijk vanuit huis je eigen World Options runnen, je hebt niet veel meer nodig is dan een computer, een bureau, een stoel en een telefoon.
 • Duidelijk start traject met zowel industry, franchise en proces training waar alle facetten van de franchise duidelijk worden gedefinieerd en doorlopen.

Wat je kunt verwachten als franchisenemer 

Met World Options begin je je eigen bedrijf in een markt met significante groeimarkt en met een bewezen succesfactor. Je profiteert van voortdurende begeleiding tijdens en na de start-up. Jouw succes is World Options' succes.

Je maakt een vliegende start door alle ervaring in deze industrie en een merk met een ijzersterke reputatie in verzend- en koeriersdiensten.
World Options weet exact wat de markt vraagt qua transportoplossingen. Zo hebben zij een uniek systeem ontwikkeld waarin jouw klanten hun verzendingen ingeven en beheren. World Options blijft dan fungeren als centrale backoffice en customer service en support.

Als franchisenemer krijg je toegang tot dit volledig geïntegreerde systeem. Kortom, met de geboden ondersteuning en opleidingen heb je alle mogelijkheid om een succesvol bedrijf op te bouwen in een groeiend segment van de markt!

Hoeveel kan je verdienen met een eigen World Options

Het antwoord op deze vraag hangt sterk af van jou als individu - je drive, toewijding en werkethiek. Jouw World Options franchise wordt jouw bedrijf en verdient daarom jouw tijd, talent en energie om te ontwikkelen en te groeien. Doordat je het klantenbestand van jouw onderneming steeds verder kunt laten doorgroeien kan je ieder jaar weer meer verdienen. De grens ligt waar je deze zelf legt. Wanneer ben jij tevreden?

World Options is een bewezen bedrijfsconcept. Andere ondernemers die de afgelopen jaren al zijn begonnen tonen aan dat er het potentieel is om een uitzonderlijk inkomen te verdienen als je het plan uitvoert en het trainingsprogramma volgt. In een persoonlijk gesprek vertellen we je hier graag meer over.

Kom bij het World Options team

Bij World Options zoeken we niet zomaar een franchisenemer. We zijn op zoek naar zakenpartners, die ons kunnen helpen bij het ontwikkelen en onderhouden van een sterk, gezond en winstgevend bedrijf. Dit komt niet alleen door hard werken, maar ook door een geest van samenwerking en het delen van ideeën en best practices. We zijn op zoek naar ambitieuze, gedreven individuen om hun eigen World Options franchise te runnen. Wil je een goede balans tussen werk en privé?  Wil je je eigen baas zijn met een bewezen en succesvol businessmodel? Zo ja, dan ben jij wie we zoeken. Reageer direct!
 

De voordelen van World Options

 • Scherpe voorwaarden: World Options heeft lucratieve contracten afgesloten met de grote vervoerders. De voordelen hiervan komen direct ten goede aan de klant. 
 • Transparantie: De voordelen zijn duidelijk zichtbaar. Bij een aanvraag wordt direct overzicht getoond van de prijzen en de leveringstijd van alle aangesloten koeriermaatschappijen. Hierdoor wordt de klant in staat gesteld om persoonlijke voorkeuren aan te geven, of het nu gaat om kosten, veiligheid, snelheid of reputatie van de koeriermaatschappij – de klant bepaalt zelf selectie en voorkeur.
 • Automatisch boekingsysteem: de klant kan zelf in het systeem plaats en tijd bepalen van ophalen en de vervoerder kiezen. De vrachtbrief wordt digitaal verzonden waarna het systeem in werking treedt.
 • Track & trace: De klant kan binnen het platform precies zien wat de status is van alle verzendingen. 

Kijk voor meer informatie op worldoptions.com.

World Options: Samen Sterk

Interview

De pakketmarkt is booming. Niet alleen consumenten bestellen en verzenden meer, ook het MKB. World Options biedt...

World Options voor mij de beste optie

Franchisenemersportret

Frank Lambrechts (48) woonachtig in Drunen begon in november 2018 aan een nieuwe carrierstap in de Franchisewereld...

World Options zoekt gedreven franchisenemers

World Options is een grote speler in de transportsector in het Verenigd Koninkrijk. Sinds 2017 is de formule ook in...

World Options is de ontbrekende schakel in de verzendingsketen

Interview

World Options is de ontbrekende schakel tussen de kleine verzender en de grote transporteurs als DPD, DHL en UPS...

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2018
Aantal vestigingen
9
Waarvan franchise
9
Entreegeld
€ 25.000
Eigen vermogen
€ 50.000