Nieuwe franchisenemer Eten met gemak in Friesland

Eten met gemak breidt haar bezorggebied per oktober uit met Alex Lubbers, afkomstig uit Ouwsterhaule, nabij Joure. Lubbers verovert daarmee direct een nieuwe regio voor Eten met gemak en zal de maaltijdbezorging op zich nemen in de gemeenten De Fryske Marren, Heerenveen, Leeuwarden, Waadhoeke, Harlingen en Súdwest-Fryslân.

Na enige jaren werkzaam te zijn geweest in de hospitality, horeca en audiovisuele branche, waagde Alex met assistentie van zijn vrouw, Linda Lubbers, de stap om een eigen onderneming te starten, onder de vlag van Eten met gemak. “Hiermee ging een grote wens van ons in vervulling. We zijn trots dat we met deze samenwerking hoogkwalitatieve, verse en lekkere maaltijden bereikbaar maken voor iedereen”, vertelt Alex Lubbers.
 
De klanten in de regio Friesland krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak elke week verse gekoelde maaltijden aan huis bezorgd. “Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend en uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht. Erg handig voor wanneer het (tijdelijk) niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden, men weinig tijd heeft om te koken of als overwerkmaaltijd. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, vervolgt Lubbers. 

Bekijk ook