Nummer 5 - 2014

Shell: van klant naar gast

Coverstory

Shell: van klant naar gast Zeker, brandstof is een van de pijlers van een tankstation van Shell. Maar het draait al...

't Verswarenhuys vaart eigen koers

Uitgelicht

Terwijl versspeciaalzaken fuseren en supermarkten de versmarkt naar zich toe proberen te trekken, vaart t...

Interview met Steve Evers van Euretco

Interview

De grootste in haar tak van sport en bijna honderd jaar actief. Dat is retailserviceplatform Euretco. De naam doet...

NFV: Als je informatie verstrekt, dan heeft dat consequenties

NFV

Biedt de Europese Erecode Inzake Franchising voldoende handvatten om de relatie tussen franchisegever en...

NFV: Masterclass Franchise

NFV

Het starten van een franchiseformule heeft consequenties. Maar welke allemaal? Dat werd duidelijk tijdens de...

Chocolate Company exporteert producten naar meer dan 35 landen

Uitgelicht

Chocolate Company begon in 2004 met een winkel waar klanten dagelijks zelfgemaakte chocolademelk in verschillende...

Nederland stapt over contactloos betalen

Algemeen

Met de betaalpas of mobiele telefoon met Near Field Communication-technologie (NFC) worden inmiddels dagelijks...

Soap Treatment Store: Luxe en kwaliteit in de binnenstad

Uitgelicht

In Amerika bevindt zich op elke hoek van de straat wel een schoonheidssalon annex beauty store. De oprichters van...

Jasper van Nes van Doppio Espresso

Franchisenemersportret

Het had weinig gescheeld of Jasper van Nes was politieman geworden maar hij werd franchisenemer van Doppio Espresso...

Gastouderopvang steeds professioneler

Algemeen

Gastouderopvang werd vroeger als een leuke bijverdienste gezien voor moeders met kleine kinderen. Nu is het een vak...

Vakblad

Vijfmaal per jaar verschijnt het vakblad Franchise+ waarin de vele kanten van franchising worden belicht.