Nummer 4 - 2008

Nummer 4 - 2008

Etos wil de beste drogist blijven

Coverstory

Het voelt goed, de nieuwe koers van Etos. De focus op het drogisterijaspect levert een duidelijke identiteit op en...

Reind Wolthers, Stichting Formido Franchisenemers

Algemeen

Het gaat goed met Formido. Heel goed zelfs. Alleen dit jaar al hebben dertien nieuwe franchisenemers zich aangemeld...

Ik weet hoe hard ze voor me werken

Interview

Gerrit Geels is franchisenemer van Decorette, Baderie en Lampenier. Hoe ervaart hij deze formules? En wat is de...

Gewassen & gestreken

Algemeen

 “Wij zijn geen sexy merk waarvoor potentiële franchisenemers in de rij staan”, constateert Bas Bielschowsky van de...

Dierenbenodigdheden biedt groeikansen

Reportage

Nederlanders zijn dierenliefhebbers. Dat blijkt wel uit de groei van het aantal honden en katten. Dat is...

DA Hamstra viert 100-jarig bestaan

Uitgelicht

DA Drogisterij Hamstra uit Dokkum viert dit jaar haar 100-jarig jubileum. Een bijzonder jubileum, zeker omdat de...

Stilstand maar geen achteruitgang

Algemeen

Nederland ontkomt niet aan de wereldwijde economische neergang. Deze heeft ervoor gezorgd dat de economische groei...

Franchisenemers leren veel van elkaar

Algemeen

Ondernemers hebben de naam eigenwijs te zijn maar voor franchisenemers geldt dat ze daarnaast in ieder geval open...

Franchise als huwelijk

Algemeen

De franchiseformule Bagels & Beans verwacht eind dit jaar haar veertigste vestiging te openen. De keten maakte de...

Vijftien jaar FranchisePlus

Geschiedenis

Dit jaar bestaat ons vakblad vijftien jaar. Er is in deze periode het nodige veranderd in de franchisewereld. Hoe...

Franchise in Nijmegen

Franchise and the city

Franchise+ gaat op pad in een stad en laat franchisenemers aan het woord. Over hun winkel, hun formule en over hun...

Vakblad

Vijfmaal per jaar verschijnt het vakblad Franchise+ waarin de vele kanten van franchising worden belicht.