Nummer 3 - 2014

Domica: De ontzorger in de verhuurbranche

Coverstory

Domica groeit als kool. De franchiseformule voor huur, verhuur en beheer van onroerend goed heeft sinds de...

B & B Lunchroom: De kracht is dat we het beleg nog altijd vers bereiden

Johan Drost en Edwin Heinis hebben allebei meer dan tien jaar een eigen Keurslagerij gerund. In 2006 openden ze...

Voor franchisenemers moet je toch echt op de beurs Onderneem 't! zijn

Reportage

Het samenbrengen van vraag en aanbod, de Franchise & Formule Beurs Onderneem t! slaagde er ook dit jaar weer in. In...

De Bakkersgenen van Limburgia

Uitgelicht

Van vlaaienwinkel tot (online) leverancier van genietmomenten: Limburgia lijkt al twintig jaar lang een formule van...

De verwerking van persoonsgegevens in franchiseverband

Juridisch

Klanten zijn belangrijk voor franchiseformules. Ze vertegenwoordigen de belangrijkste bron van inkomsten voor...

Spanning rondom verkiezing NFV Franchise Trofee

NFV

De spanningen liepen hoog op tijdens de verkiezing van de NFV Franchise Trofee. McDonalds, Jumbo Supermarkten en...

Structurele uitdagingen vragen om hardere franchise

Reportage

Structurele uitdagingen vragen om hardere franchise. Net als in voorgaande jaren heeft onderzoeksbureau Panteia het...

Fastfood en toch elke dag vers

Uitgelicht

In april 2013 opende Renee van der Most (23) de eerste Nederlandse vestiging van de Mexicaanse fastfoodketen The...

Wat goed werkt is een persoonlijke brief

Uitgelicht

Wees lokaal actief. Het is de boodschap van verschillende retaildeskundigen aan franchisenemers in nummer 1/2014...

Daniël Ninor: Franchisenemer van het Jaar

Coverstory

Daniël Ninor, op en top ondernemer. Creativiteit, realisme en focus. Het zijn onder meer deze eigenschappen die...

Vakblad

Vijfmaal per jaar verschijnt het vakblad Franchise+ waarin de vele kanten van franchising worden belicht.