HetUitzendBureau.nl

  HetUitzendBureau.nl bemiddelt vakkundig personeel tot mbo-niveau in zowel tijdelijke als vaste banen. HetUitzendBureau.nl bemiddelt in de volgende vakgebieden: bouw, logistiek, techniek, productie, schoonmaak, hoveniers en callcenter. HetUitzendBureau.nl is een vaste partner voor zowel tijdelijke vaste banen.

  Jouw rol als franchisenemer

  Als franchisenemer bij HetUitzendBurau.nl ga jij je eigen vestiging runnen in jouw toegewezen regio. Binnen deze regio word jij hét aanspreekpunt namens HetUitzendBureau.nl en ga jij je focussen op waar jij goed in bent: De juiste match maken tussen talent en werkgever.

  De voordelen van HetUitzendBureau.nl binnen de Flexibility Groep

  HetUitzendBureau.nl is onderdeel van de Flexibility Groep. Flexibility Groep is sinds 2006 operationeel als franchiseorganisatie in de uitzendbranche met fysieke en virtuele vestigingen door heel het land, onderverdeeld in 6 uitzendlabels met elk hun eigen branche, waar HetUitzendBureau.nl dus één onderdeel van is. Flexibility Groep zorgt ervoor dat jij een vliegende start kan maken als ondernemer, zodat jij je volledig kunt richten op je core business. Vanuit het servicekantoor word je ondersteunt op gebied van o.a. backoffice, marketing en financiële administratie en trainingen. Daarnaast profiteer je bijvoorbeeld ook van certificeringen, bestaande naamsbekendheid, schaalvoordelen, systemen en verzekeringen.

  Waarom franchisenemer worden?

  Je wordt persoonlijk ondersteund door de experts op het servicekantoor op gebied van jouw groei ambitie op lange en korte termijn. Daarnaast heb je ook collega-ondernemers die je kunnen ondersteunen als sparringpartners. Flexibility Groep gelooft in zelfstandig ondernemen, maar nóóit alleen.

  Interesse?

  Ben je benieuwd geworden naar de organisatie? Bekijk dan deze video, opgenomen tijdens een van de jaarlijkse ondernemersdagen. Op deze dagen komen franchisenemers van alle labels onder de vlag van Flexibility Groep samen om te netwerken, ervaringen uit te wisselen en te genieten van gezellige activiteiten en borrels.

  Wil je franchisen bij HetUitzendBureau.nl? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande knop.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2010
  Aantal vestigingen
  33
  Waarvan franchise
  33
  Entreegeld
  €10.000
  Franchise fee
  €350
  Benodigd eigen vermogen
  €1.000
  NFV lid
  Ja