Uitzendorganisatie FlexFirst viert 10-jarig jubileum

Op 22 oktober vierde FlexFirst haar 10-jarig bestaan. “De tijd is snel gegaan en wat is FlexFirst gaandeweg gegroeid! In 10 jaar tijd zijn we zo’n 640 klanten van dienst geweest en hebben we ruim 4.200 uitzendkrachten aan een baan geholpen. Vandaag de dag werken we met een team van 20 medebouwers vanuit Best, Barendrecht en Bolsward aan het succes van onze organisatie”, aldus oprichter Bart Withagen. Dit jaar stevent de organisatie af op een record omzet van 10 miljoen.  

Franchiseformule

FlexFirst is ontstaan vanuit de gedachte om te gaan ondernemen met (latente) ondernemers uit de uitzendbranche. Inmiddels bijna 6 jaar geleden heeft FlexFirst de franchiseformule omarmt. In maart 2015 sloot Daan van den Heuvel zich als eerste franchisenemer aan voor de regio Eindhoven, niet veel later ondertekende Junice van de Moosdijk haar franchiseovereenkomst met als specialisatie Bouw Zuid-Nederland. Meerdere franchisenemers sloten zich door de jaren heen aan, ieder vanuit een eigen drijfveer en expertise, maar allemaal vanuit dezelfde passie en drive: het uitzendvak. 

Ambities voor het 2e decennium 

“Bij FlexFirst blijven we dromen, en dat doen we groots”, vertelt Operationeel Manager Djamella Mies. Voor de komende jaren hebben ze zich als doelstelling gesteld om het franchiseteam uit te breiden naar 50 franchisenemers en mogelijk een internationale dekking te realiseren. Daarbij is een zo hoog mogelijke notering in de Flexmarkt Top-100 ook één van de doelstellingen. 

“Uiteraard wel op basis van de huidige kernwaarden en door de perfecte balans te bieden tussen een persoonlijke en professionele aanpak. We willen verwachtingen blijven overtreffen en verrassend maatwerk leveren”, vult Mies aan. 

Bekijk ook