FlexFirst benoemt operationeel manager

FlexFirst heeft formule manager Djamella Mies per 1 juni benoemd tot operationeel manager. Mies is 2 jaar werkzaam bij de uitzendorganisatie. “In die periode heeft ze de FlexFirst formule duidelijk gepositioneerd in het speelveld van de landelijke uitzenders”, aldus algemeen directeur Bart Withagen.

In haar nieuwe functie is Mies, naast het formule management, verantwoordelijk voor het operationeel beleid van FlexFirst en de verdere implementatie en borging van de gekozen groeistrategie van de franchiseorganisatie. Ook is zij eindverantwoordelijk voor het recruitmentteam (nationaal en internationaal). Daarnaast blijft ze haar huidige werkzaamheden uitvoeren met betrekking tot de werving en begeleiding van franchisenemers, het stroomlijnen van marketingcommunicatieprocessen en waarborgen van de uniformiteit. 

“Met een omzetgroei van 43% ten opzichte van vorig jaar, de uitbreiding van het aantal franchisevestingen en de start van het nieuwe label FlexFirst EU-Recruitment is de organisatie volop in beweging. FlexFirst wil de snelle groei die de organisatie doormaakt vasthouden en tegelijkertijd de snelheid en kwaliteit te borgen. Om dat te realiseren was een verandering in de organisatiestructuur van belang”, aldus Bart Withagen. 

Internationale uitbreiding

FlexFirst zet in op een landelijke dekking met om de 60 kilometer een franchisevestiging. Daarnaast heeft de organisatie internationale aspiraties. In de zomer van 2019 wordt geanalyseerd vanuit welke Europese landen de meeste internationale uitzendkrachten komen, alvorens daar een vestiging te openen, uiteraard in samenwerking met lokale franchisenemers. 
Op de foto: Bart Withagen en Djamella Mies

Bekijk ook