FlexFirst verwelkomt Franchisenemer voor regio Hoorn

FlexFirst Personeelsbemiddeling verwelkomt Franchisenemer Bram Luza en breidt haar dienstverlening verder uit. Bram is officieel gestart op 1 januari en gaat FlexFirst verder op de kaart zetten in Noord-Holland. Juist in deze tijd waarin personeel in deze branche zeer schaars is, ziet Bram kansen om vanuit zijn kennis en ervaring in de branche een succesvolle vestiging op te bouwen. 

Over Bram

“Zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek komt”
Met bijna tien jaar werkervaring in de uitzendbranche op zak, kan Bram wel zeggen dat hij er kaas van gegeten heeft. Hij merkte al vroeg dat werken bij een uitzendbureau hem aantrok. Tijdens zijn studie heeft hij zelf bijbaantjes gehad via een uitzendbureau en tijdens de sollicitaties wist hij al dat hij op een dag aan de andere kant van de tafel wilde zitten. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in loondienst was het tijd voor een nieuwe uitdaging en dé volgende stap: het ondernemerschap! 

Het franchisenemerschap bij FlexFirst

‘’Een persoonlijke benadering zorgt voor een goede zakenrelatie’
Al vanaf het eerste contact was er sprake van een klik met FlexFirst. Het persoonlijke contact, de korte lijnen en het enthousiasme, sluiten precies aan op waar hij zelf voor staat. Zijn ambitie? FlexFirst verder op de kaart zetten vanuit Hoorn, met een kleinschalig team dat vanuit hun passie kandidaten ondersteunt bij het vinden van de baan die hen op het lijf geschreven is. Daarnaast spreekt ook de vrijheid die je hebt als ondernemer hem ontzettend aan. Dat zorgt voor een goede work-life balance, Bram is namelijk óók nog eens net vader geworden van Tijn!  

Soft skills en eerlijke communicatie

“Ik ben altijd loyaal, zowel privé als zakelijk én zowel naar de opdrachtgever als naar kandidaat”
Om tot een duurzame match te komen kijkt Bram vooral naar de soft skills van een kandidaat. Je CV kan aantonen dat je aan alle ‘functie vereisten’ voldoet, maar je moet ook in het team passen. Zijn oprechte interesse, open en eerlijke communicatie én loyaliteit typeren zijn manier van werken. Bram ziet zichzelf dan ook als specialist, want deze pijlers zijn essentieel als je wil zorgen voor een geslaagde plaatsing op alle niveaus en in alle branches. In zijn optiek kan je in de uitzendbranche drie klantgroepen onderscheiden, hij noemt dit ook wel de drie K’s. Hiermee bedoelt hij  opdrachtgevers, flexkrachten en collega’s. Als je deze drie klanten goed bedient dan heb je een gezonde organisatie.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe baan óf juist een nieuwe medewerker in de kop van Noord-Holland, dan is Bram degene die jou gaat helpen. De deur van zijn kantoor in Hoorn, staat altijd open voor een (laagdrempelig) gesprek met een kop koffie (of thee natuurlijk). 

Team franchisenemers groeit

FlexFirst is blij met de komst van Bram als Franchisenemer bij de EASY Franchiseformule en we verheugen ons op de samenwerking met wederom een professional die bewust heeft gekozen voor FlexFirst.