FlexFirst breidt uit naar regio Kennemerland

FlexFirst verwelkomt Timo Garstman (54) als eerste Franchisenemer in de provincie Noord-Holland. Vanuit de regio Kennemerland gaat hij organisaties in diverse sectoren ondersteunen bij hun personeelsvraagstukken. Met de komst van Timo zet FlexFirst de volgende stap in het realiseren van een landelijke dekking. 

Personeel als sleutel tot succes

Met zijn 30 jaar werkervaring heeft Timo al veel gezien in het bedrijfsleven. Vijftien jaar geleden besloot hij de stap naar het zelfstandig ondernemerschap te maken, waarin hij diverse leidinggevende functies heeft vervuld bij zeer uiteenlopende bedrijven en organisaties. Vanuit zijn bedrijfskundige achtergrond heeft Timo altijd het besef gehad dat gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers de sleutel tot succes zijn voor iedere organisatie. Hij heeft vanuit zijn rol als leidinggevende uiteenlopende wervingstrajecten begeleid, waardoor hij veel ervaring heeft in het afstemmen van de wensen van kandidaten en de behoeftes van bedrijven. 

Lokaal ondernemerschap bij een sterk landelijk merk

Timo had al enige tijd de ambitie om ook op commercieel vlak zijn interesse en ervaring in de personeelsbemiddeling in te zetten. De kennismaking met de franchiseformule van FlexFirst leidde tot het besluit om de krachten te bundelen. Bij FlexFirst combineer je lokaal ondernemerschap met een sterk landelijk merk en krijg je  ondersteuning vanuit een professionele Back Office. Ook sta je er als ondernemer niet alleen voor, maar heb je veel collega Franchisenemers om mee te sparren. De onderlinge samenwerking is voor Timo belangrijk, want samenwerken biedt veel toegevoegde waarde voor opdrachtgevers van FlexFirst. Hierbij vindt hij de persoonlijke benadering en een open instelling essentieel: een denkwijze die precies aansluit bij de visie van FlexFirst!

Bekijk ook