Family opent nieuwe vestiging in Oude Wetering

Afgelopen vrijdag openden Brian Lee en Xiao Wei hun eigen Family in Oude Wetering. De oude cafetaria Cozijn is daarmee omgebouwd tot een Family vestiging. 
“Wij zijn opgegroeid in de horeca”, zeggen Brian en Xiao Wei. “En we hebben nog steeds veel plezier en passie voor het vak.”

De ondernemers hadden behoefte aan een verandering. De sfeer die Family-restaurants uitademden bleek de doorslaggevende factor. “Het is lekker ongedwongen en gezellig. Net als bij jou thuis.” Het de gasten naar het zin maken is een grote prioriteit voor de ondernemers. “We zijn een warm en gezellig eethuis, waar je voor een snelle hap of een uitgebreide maaltijd terecht kan.”

Brian en Xiao Wei plaatsen met hun nieuwe Family nieuwe gerechten op de kaart, maar behouden ook hun lokale lekkernijen. Op de vraag wat hun specialiteit is, volgt een rap antwoord: “Onze hete kip komt uit eigen keuken en is zeer geliefd.”

De keuze voor de formule Family

De omslag van cafetaria Cozijn naar Family Oude Wetering stond al lange tijd op de agenda. “Toen eenmaal de verbouwing in gang werd gezet, verliep de overgang spoedig. We hebben veel steun gehad aan het formulehuis achter Family. Tijdens onze kennismaking en de totale bespreking hebben wij altijd het gevoel gehad echt samen te gaan werken”, stelt Brian. “FHC vinden wij heel persoonlijk.”

Bekijk ook