Family presenteert vestiging en franchiseformule op Franchise+ Beurs

Family, de snelgroeiende cafetariaformule met ruim 45 vestigingen in Nederland, zal op 31 maart en 1 april aanwezig zijn op de Franchise+ Beurs in het Van der Valk hotel aan de A4 in Hoofddorp. Bezoekers van de beurs krijgen de kans om een kijkje te nemen in één van de vestigingen van Family en de franchiseformule in de praktijk te ervaren.

Proef het ondernemerschap bij Family

Family staat bekend om het aanbieden van verse producten tegen een betaalbare prijs en het gebruik van moderne technologieën en duurzame producten. Hierdoor is het bedrijf een toonaangevende speler in de markt geworden. Vanwege de snelle groei is Family op zoek naar nieuwe ondernemers die hun succes willen delen.

Tijdens de Franchise+ Beurs kunnen bezoekers in een van de vestigingen van Family ervaren hoe het is om een Family winkel te runnen. Het personeel van Family zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de franchiseformule. Om het bezoek aan de vestiging nog makkelijker te maken, heeft Family een pendelbus geregeld die bezoekers van de beurs naar de nieuwe vestiging zal brengen.

Family kijkt uit naar de Franchise+ Beurs en hoopt veel geïnteresseerde ondernemers te ontmoeten. Het bedrijf ziet de beurs als een uitgelezen kans om nieuwe franchisenemers te vinden die willen bijdragen aan de groei en het succes van de formule. Tijdens de beurs kunnen ze van alles vertellen over hun franchise, maar hoe gaaf is het om ook meteen in een Family vestiging te mogen kijken? Kom langs bij de stand van Family en ervaar de formule zelf! Op de Franchise+ beurs staan we voor je klaar op stand E4. Kom langs voor meer informatie. Tot dan!

Over Family

Family is een fast-service eethuis franchiseconcept met meer dan 50 vestigingen.
Zij bieden je de mogelijkheid om die dag meteen jouw favoriete hamburger te proeven bij een van hun vestigingen. Zo kan je proeven hoe het ondernemerschap smaakt bij Family.
 

Ontmoet andere Franchiseformules

De Franchise+ Beurs is een belangrijk evenement voor franchisegevers en franchisenemers in Nederland. Naast Family zullen er ook andere bekende franchiseformules aanwezig zijn, zoals New York Pizza, Anytyme, Bakker Bart, Anytime Fitness, BosBox en Corné Wonen. Bezoekers kunnen zich hier informeren over de mogelijkheden van franchisen en kennismaken met diverse franchisegevers en franchisenemers. Bekijk hier alle deelnemers.

Gratis Kaartjes aanvragen

Heb je nog geen kaartjes aangevraagd voor de Franchise+ Beurs en wil je graag alles weten over franchisen? Dan is dit je kans! Je kunt nog kaartjes aanvragen voor de beurs die plaatsvindt op 31 maart en 1 april in het Van der Valk hotel aan de A4 in Hoofddorp. Mis deze unieke kans niet! Vraag hieronder je gratis kaartjes aan!