Marjolein Boshuizen
Marjolein Boshuizen
Senior Consultant
boshuizen@koelewijn.nl 035 548 5936

Een bachelors degree in Hospitality Management als achtergrond en jarenlange  internationale ervaring  in de franchisewereld in diverse functies bij toonaangevende franchise bedrijven. Deze combinatie maakt dat Marjolein met oog voor de menselijke kant in zaken doen organisaties graag van het beste advies voorziet. Van idee concept tot internationale expansie, van food & horeca tot retail, van zorg tot dienstverlening, van succesvolle eenmanszaak tot grote multinational en alles wat daar tussen zit! 

Ze heeft een passie voor franchising als business model, mits het goed wordt ingericht en uitgevoerd, en bij de organisatie past! Met name vanwege het versterkende karakter van elkaars kwaliteiten als franchisegever en franchisenemer. De franchisegever is sterk op het vlak van formule (door)ontwikkeling en ondersteunt de franchisenemer op gebieden als marketing, training & opleiding, administratie en rendementsverbeteringen. Franchisenemer daarentegen kan zich focussen op de lokale marktontwikkeling en weet zich ontzorgd op veel rand voorwaardelijke zaken. Een win-winsituatie dus!

Marjolein  adviseert bedrijven uit diverse branches en is gespecialiseerd in de Food & Retail branche. Daarnaast heeft ze  inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd en weet op die manier de juiste partijen aan elkaar te koppelen. 

“Om in samenwerking met de klant tot de juiste manier van expansie en professionalisering van zijn of haar organisatie te komen, geeft mij enorm veel voldoening! Want wat is er nou mooier dan succes te delen door het te vermenigvuldigen?!”

Recente publicaties

Het fundament van franchise: vertrouwen, communicatie en groei!

Franchisegevers staan voor de uitdaging om niet alleen een bloeiende, zakelijke onderneming in franchise te creëren...

Koelewijn & Partners: Een dikke pluim voor franchisend Nederland

Uitgelicht

Zondag 15 maart jl., 17.30 uur. In heel veel huiskamers werd het muisstil toen Mark Rutte de intelligente lockdown...

25 jaar samenwerking Koelewijn & Partners en Simon Lévelt

Afgelopen dinsdag werd de directie en betrokken medewerkers van de koffie- en thee formule Simon Lévelt in het...

Hoe werkt een franchiseraad optimaal?

Koelewijn & Partners legt in deze whitepaper uit wat een franchiseraad is en met welke zaken rekening gehouden moet...

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.

Stel je vraag aan Marjolein Boshuizen
CAPTCHA