25 jaar samenwerking Koelewijn & Partners en Simon Lévelt

Bestaat het nog? Een partnership tussen partijen van maar liefst 25 jaar?

Jazeker! Afgelopen dinsdag werd de directie en betrokken medewerkers van de koffie- en thee formule Simon Lévelt in het zonnetje gezet vanwege dit heugelijke feit. 

Tijdens een feestelijke lunch werd stil gestaan bij deze waardevolle samenwerking, waarbij Koelewijn & Partners in de beginjaren van de Simon Lévelt franchiseformule bijgestaan heeft op weg  naar een succesvolle retail keten en nu nog steeds ondersteunt met het selecteren van franchisenemers.   

Nieuwste ontwikkelingen 

Tijdens een inspirerend middagprogramma werden de Simon Lévelt  medewerkers bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing, communicatie en recruitment. Alsmede over rendement verhogende tools. 

Ook Franchise+ heeft het afgelopen decennium een steeds grotere ondersteunende rol ingevuld in het werven van franchisenemers. Mikkel Lévelt vertelt: “Bijna alle franchisenemers zijn via Franchise+ aangetrokken!” 

Als blijk van waardering  bood Joost Bos, directeur van Koelewijn & Partners, een partnercadeau aan welke begeleid werd met de hartelijke  woorden: “Zo’n lange samenwerking voelt als  vriendschap; je vertrouwt elkaar, kent ieders kwaliteiten en je weet elkaar waar nodig te vinden!” 

Lees meer over:
Marjolein Boshuizen Marjolein Boshuizen
Senior Consultant
Bekijk ook

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.

Stel je vraag aan Marjolein Boshuizen
CAPTCHA