“Op zoek naar die vlammende WowDeal”

De eerste franchisenemer die vanaf het begin heeft meegewerkt aan het WowDeal-franchiseconcept is Irio Lagarde. Sinds 2012 is hij actief als franchisenemer in het gebied Parkstad-Heuvelland. Nu, ruim 4 later, geniet hij nog dagelijks van deze kans, zoals hij dit zelf noemt. “Iedere dag ga ik met plezier en enthousiasme op pad op zoek naar die vlammende WowDeal”, vertelt Irio. 

Maar het exploiteren van een WowDeal gebied houdt meer in dan alleen die goede deal maken. “Het is van belang dat je kennis hebt van zowel marketing als sales. Je bent een echte ondernemer. Het sparren met mijn partners, de ondernemer, is een van de belangrijkste onderdelen van mijn werkzaamheden. Hun succes staat voorop”, aldus Irio. 

Bij WowDeal kunnen ondernemers aanbiedingen (zoals een sauna bezoek of eten bij een sterrenrestaurant) onder de aandacht brengen en kunnen consumenten van deze aanbiedingen, WowDeals, gebruik maken. 

Pilot

WowDeal is opgericht in februari 2011 en biedt sinds 2012 ondernemers de mogelijkheid om op franchisebasis een eigen gebied te exploiteren. “De eerste jaren dienden als pilot periode om tevens onderzoek te doen naar behoeften van franchisenemers en de mogelijkheden die WowDeal heeft om daarop te kunnen anticiperen. Na het succesvol afsluiten van de pilot periode gaan we dit jaar het franchiseconcept inzetten in veel gebieden. De doelstelling is om tijdens de eerste fase in 2016 door te groeien naar steden zoals: Maastricht, Sittard/Geleen, Eindhoven, Nijmegen, Oss en Arnhem”, vertelt Luc Meeks. Inmiddels hebben 15 franchisenemers een start gemaakt bij WowDeal en dit aantal groeit gestaag.