Sales Improvement Group

  Over Sales Improvement Group

  Elke salesuitdaging vraagt om een specifieke oplossing. Sales Improvement Group bestaat uit zowel allrounders, als specialisten uit bijvoorbeeld de agri, food, industrie, groothandel, productie of zakelijke dienstverlening. 

  Sales Improvement Group zorgt voor het verhogen van verkoopresultaat. Onze zeer ervaren Sales Improvement Professionals werken met een professioneel ontwikkelde totaalaanpak met de naam SPACE Concept®. De werkwijze richt zich op het analyseren en inrichten van salesorganisaties van strategisch tot en met operationeel niveau én het op het allerhoogste niveau trainen van de vaardigheden van salesmensen en hun managers. Wij stemmen de vaardigheden van mensen en salesprocessen exact op elkaar af. Hierdoor bereiken wij het maximale verkoopresultaat bij onze klanten.

  De franchiseformule is ontwikkeld om actieve ondernemers die in deze formule willen werken optimale opleiding, coaching en ondersteuning te geven om een kwalitatief hoogwaardige Sales Improver of Sales (Management) Trainer te zijn en op basis van deze werkzaamheden een rendabele franchisepraktijk op te bouwen.

  In deze presentatie staat een overzicht van onze organisatie, de activiteiten en informatie die een eerste indruk geeft in de mogelijkheden als franchisenemer van Sales Improvement Group.

  Sales Improvement Group

  Wat is Sales Improvement Group?

  Aynsley Romijnsen en Michel van Hesse door de wol geverfde commerciële mensen. Zij hebben als verkoper, salesmanager, commercieel manager en directeur gewerkt bij verschillende organisaties. 

  In 2003 ontwikkelde Sales Improvement Group een nieuwe werkwijze om verkoopresultaten bij bedrijven te kunnen optimaliseren. Sinds de introductie in 2004 is het SPACE Concept® een succes in de markt. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele organisatie met een team van meer dan vijfendertig geroutineerde Sales Improvers en Sales Trainers. Dit professionele team levert bij vele organisaties uitstekende prestaties.

  Lees hier meer over!

  Sales Improvement Group

  Waarom is Sales Improvement Group uniek?

  Sales Improvement Group is “gedreven door resultaat” en wil als thoughtleader gezien worden op het gebied van verkoopverbetering. Wij streven naar een team van bedrijfseconomisch gezonde franchisenemers, die als ambitieuze ondernemers naar de markt als één groep willen acteren. Waarbij hun individuele ontwikkeling voorop staat en hun kwaliteiten en expertise maximaal worden benut. In een continu veranderende markt, bieden wij een integrale aanpak (SPACE Concept®), welke in iedere situatie wordt afgestemd op specifieke klant- en marktomstandigheden. Door aantoonbare verbetering van verkoopresultaten bij onze klanten en doorlopende kennisdeling zal onze thoughtleaderpositie verder worden versterkt.

  Lees hier meer over!

  Sales Improvement Group

  Franchisen bij Sales Improvement Group?

  Hierbij beschrijven wij het traject dat je doorloopt om als succesvolle franchisenemer van Sales Improvement Group te starten. Wij hechten veel waarde aan het feit dat de slaagkansen van franchisenemers hoog zijn. Daarom doorloop je een zorgvuldige procedure zodat je ook voldoende momenten hebt in het traject om de juiste afweging te maken of deze formule succesvol voor jou kan worden. De fasen dienen als leidraad voor de procedure en hiervan kan om moverende redenen worden afgeweken.

  Lees hier meer over!

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2005
  Aantal vestigingen
  38
  Waarvan franchise
  38
  Entreegeld
  €14.500
  Franchise fee
  25% - 5%
  Benodigd eigen vermogen
  €20.000
  NFV lid
  Ja