Valenta

  Word franchisenemer bij Valenta en profiteer van bewezen strategieën om bedrijven winstgevender en duurzamer te maken. Sluit je aan bij het wereldwijde netwerk en bouw mee aan een toekomst vol groei en innovatie!

  Het concept

  Valenta helpt bedrijven hun winstgevendheid te vergroten door processen te optimaliseren, automatisering te realiseren en remote personeel in te zetten. Met aanwezigheid in meerdere landen en klanten in diverse sectoren, biedt Valenta bewezen strategieën voor groei. In 2022 introduceerden ze Sustainext om bedrijven duurzamer te maken door technologie en innovatie.

  Waarom kiezen klanten voor Valenta?

  Valenta onderscheidt zich door een holistisch dienstenaanbod, een wereldwijde aanwezigheid en lokale managing partners. Het bedrijf biedt flexibele samenwerkingsvormen en hecht veel waarde aan transparantie, naleving van regelgeving en veiligheid. Valenta streeft naar een omzet van 1 miljard dollar en 16.400 klanten 230, ondersteund door 500 franchisenemers. Dit willen ze bereiken door hun diensten uit te breiden en een hybride wereldwijd serviceteam op te bouwen.

  De voordelen voor franchisenemers

  Een Valenta franchise beginnen brengt veel voordelen met zich mee, waaronder:

  • Een gediversifieerd zakelijk aanbod: minimaliseer risico's door verschillende diensten aan te bieden in drie verticale sectoren, waaronder de implementatie van procesoptimalisatie, digitale transformatie en uitbesteed personeel.
  • Meerdere inkomstenstromen: als franchisepartner kun je zowel eenmalige als terugkerende inkomsten verdienen. Ook als je niet werkt, biedt dit inkomensbescherming.
  • Wereldwijd bewezen bedrijfsmodel: Valenta-franchises zijn met succes actief in de VS, Canada, Groot-Brittannië en Australië. Maak gebruik van de ervaring van franchisepartners van over de hele wereld.
  • Recessiebestendig: Valenta biedt diensten aan die geschikt zijn voor elk bedrijf, van elke omvang, in elke branche. Dit maakt het aanbod echt uniek en een noodzaak voor bedrijven om te groeien en hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken.
  • Ongeëvenaarde training en ondersteuning: alle franchisepartners kunnen profiteren van verschillende specialisten, waaronder een toegewijd Business Coach en Marketingondersteuningsteam.
  • Valenta verzorgt de bedrijfsvoering: je zult zich concentreren op het opbouwen van je bedrijf door middel van klantenwerving. Alle activiteiten worden door ons uitgevoerd, zodat je jouw bedrijf sneller kunt laten groeien.

  Verder zorgt Valenta voor een solide operationele structuur voor franchisenemers. Dit omvat een robuuste IT-infrastructuur, uitgebreide marketingondersteuning, hulp bij pre-sales, en het beheer van facturatie en incasso. Deze diensten, gedekt door de vergoedingen, stellen franchisenemers in staat zich volledig te richten op het opbouwen van een succesvol bedrijf, terwijl Valenta zorgt voor transparantie, naleving van regelgeving en veiligheid.

  De ideale Valenta franchisenemer

  • Nederlands en Engels sprekend
  • Sales en consulting ervaring
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Enorm gemotiveerd
  • Gefocust op klanten
  • Verlangend naar het bezitten van je eigen bedrijf en het versterken van je toekomst
  • Affiniteit met technologie

  Interesse?

  Zie jij jezelf al helemaal in het plaatje? Ben je klaar om jouw toekomst te versterken en een succesvolle franchise op te bouwen? Neem dan direct vrijblijvend contact op via onderstaande knop en ontdek de mogelijkheden bij Valenta!

  Transform business outcomes. Save time. Save money. Using AI-based applications.

  Valenta is ontstaan in 2014 en zij helpen bedrijven de winstgevendheid te vergroten door hun processen te optimaliseren, automatisering te realiseren en personeelsuitbreiding te implementeren. In de loop der jaren heeft het bedrijf zijn activiteiten en dienstenaanbod uitgebreid, met aanwezigheid in meerdere landen en klanten in verschillende sectoren. In 2022 is ook de joint venture Sustainext ontstaan met als missie de duurzaamheid van bedrijven te versterken door beslissingen te vereenvoudigen door middel van technologie en innovatie.

  Visie

  • Valenta: op weg naar de 1 miljard dollar en 16.400 klanten door diensten toe te voegen en een hybride wereldwijd serviceteam op te bouwen.
  • Sustainext: De prachtige vooraanstaande duurzaamheidsoplossing aanbieden die de wereld nodig heeft.

  Missie

  Wij helpen bedrijven hun winstgevendheid te verhogen door hun processen te optimaliseren, automatisering te leveren en remote personeel aan te bieden.

  Kernwaarden

  • Valenta: Innovation -Collaboration- Excellence
  • Sustainext: Dynamic -Impact driven -Positive workforce
  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Aantal vestigingen
  45
  Waarvan franchise
  45
  Entreegeld
  €35.000
  Franchise fee
  1000
  Totale investering
  €50.000
  Benodigd eigen vermogen
  €20.000