NR1 webshops

  NR1 webshops is een samenwerkingsverband van diverse gespecialiseerde webshops die gezamenlijk onder de merknaam NR1 opereren. Iedere webshop onderscheidt zich in zijn eigen marktsegment en wordt beheerd door een zelfstandige ondernemer met een persoonlijke passie voor de aangeboden producten. Als partner van NR1 webshops heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de ondersteunende diensten van de succesformule en je te richten op waar je goed in bent: ondernemen.

  Erg hoge concurrentie 

  In het huidige online landschap is het bijzonder lastig om een webshop te beginnen en ook alles goed te doen. Om als webshop op de lange termijn een miljoenenomzet te behalen, moet je buitengewoon goed zijn. Toch zijn er cijfers die aangeven dat dit niet voor iedereen weggelegd is. Ongeveer de helft van de webshops heeft bijvoorbeeld een jaaromzet van minder dan € 10.000, - en ruim 80% heeft nog nooit een modaal inkomen verdiend. Sinds de oprichting van de webshop heeft 18% minimaal een modaal inkomen verdiend en één op de drie heeft nog nooit een euro winst gemaakt. Dit kan mede veroorzaakt worden doordat je als webshopondernemer vaak alleen staat. Niemand in de e-commerce heeft er belang bij dat jij succesvol wordt. Er zijn honderden boeken en artikelen geschreven over hoe je een webshop moet runnen, maar de beste methode is om alles een keer gedaan te hebben, zodat je 100% weet dat je de juiste methode te pakken hebt.

  Passie en ambitie

  NR1 webshops gelooft dat gepassioneerde ondernemers succesvolle ondernemers zijn en dat mensen en organisaties elkaar nodig hebben. Niemand heeft alle kennis en ervaring in pacht. Twee ondernemers met hetzelfde doel zijn sterker dan drie individuele ondernemers. We kunnen in alles voorzien, maar de expertise en persoonlijke betrokkenheid bij het product geven dat beetje extra magie om het nét wat anders te doen, en precies dat is nodig om succesvol te zijn. Om NR1 ondernemer te worden, dien je te beschikken over affiniteit met het product, persoonlijke betrokkenheid en klantgerichtheid, ambitie en leergierigheid en de mogelijkheid om fulltime te werken. Samenwerken met NR1 webshops bied je de mogelijkheid om te profiteren van het gebruik van een bekende en succesvolle formule, direct bij de start een beproefd dienstenpakket te gebruiken en gebruik te maken van schaalvoordeel omdat een groot aantal activiteiten je uit handen wordt genomen. Daarnaast is de franchisegever verantwoordelijk voor het onderhoud van de formule en kun je begeleiding en advies krijgen bij het ondernemerschap.

  NR1 webshops stelt passie als de belangrijkste drijfveer voor ondernemen. De nummer één regel van ondernemen is dat je iets moet doen wat je leuk vindt en waar je ambitie ligt. Het hebben van plezier in je werk, geloven in je product en bedrijf zijn de dingen die je moeten drijven in het ondernemen. Het is niet voldoende om een bedrijf te runnen omdat je toevallig een gat in de markt hebt gevonden. Het runnen van een succesvol bedrijf gaat over meer dan alleen winst maken. Het gaat over het creëren van waarde voor je klanten en het opbouwen van relaties met hen.

   Geïnteresseerd in deze formule?
   Informatie aanvragen
   Ontvang direct vrijblijvend het informatiepakket in je email!
   Informatie aanvragen
   Ontvang direct vrijblijvend het informatiepakket in je email!
   Direct informatie aanvragen

   Kerncijfers

   Franchise sinds
   2020
   Entreegeld
   €5.000
   Franchise fee
   5%
   Totale investering
   €19.000
   Benodigd eigen vermogen
   €5.000