NR1 Webshops

  Wil je een eigen webshop opzetten of je bestaande webshop opschalen? Ontdek dan de ultieme oplossing met NR1 Webshops. Het starten van een webshop vereist meer dan alleen basisvaardigheden. Om echt succesvol te zijn, heb je een breed scala aan extra diensten en programma's nodig. Daarom heeft NR1 Webshops de e-franchise formule ontwikkeld: een alles-in-één oplossing die alle randzaken van het runnen van een webshop uit handen neemt. Benieuwd hoe dit werkt? Lees verder en neem gemakkelijk contact met ons op!

  Nr 1 Webshops

  De webshop: Magento en assortiment beheer

  De webshops voor franchisenemers bieden topkwaliteit prestaties en functionaliteiten voor elke catalogusgrootte, stimuleren de verkoop via product- en SEO-optimalisatie, en ondersteunen onbeperkte gebruikers en producten zonder extra kosten. 

  Dit komt voort uit de kracht van Magento bij NR1 Webshops: een naadloze fusie van topprestaties, ongekende flexibiliteit en ultieme beveiliging. Of het nu gaat om een uitgebreid productassortiment of specifieke integraties, de Magento-oplossingen zijn op maat gemaakt om je online succes te versnellen. Beveiligd, schaalbaar, en volledig aangepast aan jouw wensen.

  Het uitgebreide Enterprise resource planning (ERP) systeem

  Het geavanceerde ERP-systeem biedt een complete oplossing voor webshopbeheer, inclusief orderverwerking, inkoop, en logistiek, verrijkt met extra tools voor elk mogelijk probleem. Dit zijn de belangrijkste functies die het systeem te bieden heeft:

  • Productbeheer
  • Levertijdbeheer
  • Ticketsysteem
  • Inkoopsysteem
  • Prijsoptimalisatie
  • Klantenservice

  Deze integratie van functies maakt het systeem niet alleen uitgebreid, maar ook een dynamische en effectieve oplossing voor jouw webshop!

  NR1 Webshops verzending

  Producten versturen

  Stroomlijn je logistiek met het alles-in-één systeem, ondersteunend bij fulfilment, eigen magazijnverzending, of zelfs bij dropshipping. Het systeem zorgt voor nauwkeurige productverwerking, een efficiënt retourproces voor positief imago, en beheer van claims en garanties. Dit biedt een complete, klantgerichte logistieke oplossing.

  Ondersteuning voor franchisenemers

  NR1 Webshop biedt ondersteuning met bewezen programma's en diensten, kennisdeling, en ze waarborgen een efficiënte samenwerking door heldere rolverdeling. De backoffice support verlicht je werklast, bevordert het netwerk en bevordert innovatie. Door samen te werken met een gedeelde visie, versterken jullie synergie voor gezamenlijke groei en succes.

  Nr 1 Webshops

  Marketingstrategie voor jouw webshop

  Boost je marketingstrategie en behaal zowel op korte als lange termijn succes door de expertise van marketingspecialisten in te zetten. Met een slimme mix van gratis en betaalde marketingtactieken en de juiste tools op het juiste moment, verbeter je je online zichtbaarheid en vergroot je je bereik. Een effectieve Google Ads-campagne kan niet alleen je webshop's zichtbaarheid verhogen maar legt ook de basis voor aanhoudende groei in een competitieve markt. Ontketen het potentieel van je bedrijf met een sterke, doordachte marketingaanpak!

  Gewaarborgde exclusiviteit

  Stap in de spotlight met je eigen NR1 Webshop en unieke domeinnaam, en claim je exclusiviteit binnen je marktsegment. Als dé specialist in jouw niche, met een opvallende huisstijl, design en logo, krijg je het alleenrecht op je assortiment. Dit versterkt niet alleen je merk met een persoonlijke touch maar positioneert je ook als de toonaangevende expert in jouw vakgebied.

  Over de kosten

  De hoogte van de kosten zijn afhankelijk van de omstandigheden per NR1 Webshop. Alle variabele kosten, logistieke kosten en backoffice support heeft NR1 Webshops zelf in de hand en daarmee bespaar je direct met het collectief inkopen van de NR1-organisatie.

  Wil je meer weten? Kom direct in contact met NR1 Webshops via onderstaande knop. Misschien ben jij wel de volgende E-franchisee!

  NR1 webshops totaaloplossing

  Het verhaal van NR1 Webshops begon met een onverwacht motorongeluk in 2002, dat de oprichter, Bert Berkers, inspireerde om een nieuwe koers te varen als gedreven ondernemer. Zijn passie voor motorrijden leidde tot het idee om een eigen onderneming te starten, wat resulteerde in een reis van wereldwijde avonturen en zakelijke samenwerkingen.

  Samy en Bert

  Na een wereldreis op de motor en het openen van een kantoor in Jakarta, ontmoette Bert zijn partner Samy, met wie hij een bijzondere zakelijke connectie vormde. Samen bouwden ze NR1 Motor uit tot een succesvolle webshop, ondersteund door hard werken, doorzettingsvermogen en de steun van dierbaren.

  Van NRI Motor naar NRI Webshops

  In 2018 evolueerde NR1 Motor naar NR1 Webshops, waarbij het aanbod werd uitgebreid om andere gepassioneerde ondernemers te helpen met een breed scala aan diensten en expertise. Deze stap werd gevolgd door een upgrade naar het Odoo ERP-systeem in 2020 en de lancering van een nieuwe Magento 2 webshop in 2021, waardoor de online ervaring voor klanten werd verbeterd.

  Succesvolle innovatie

  In 2022 nam NR1 Webshops een strategische beslissing om over te stappen naar warehouse fulfilment, wat resulteerde in een voltooiing van hun E-franchise formule. Deze mijlpaal werd gevolgd door de opwindende aankondiging in november 2023 van hun eerste franchisenemer, die samen met NR1 Webshops een nieuwe webshop lanceerde, NR1aanhanger.nl. Dit markeerde een belangrijke stap in de groei van het bedrijf en het delen van hun succesvolle concept met anderen.

  Marktleider worden in de E-commerce

  E-commerce lijkt een eenvoudig spel: je koopt producten in, promoot ze online en hoopt op omzet. Maar als dit...

  Begin een eigen franchise webshop bij NR1 Webshops

  Algemeen

  NR1 Webshops komt met de allereerste franchise formule in de E-commerce. Met E-franchise komt er een nieuwe...

  NR1 webshops mikt op nichemarkten

  Interview

  Zo helpt NR1 webshops gepassioneerde ondernemers om de beste te worden in hun branche.

  NR1 webshops wil ondernemers laten uitblinken

  Interview

  Bert Berkers zoekt met de nieuwe formule NR1 webshops gedreven ondernemers met passie voor die ene branche.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang direct vrijblijvend het informatiepakket in je email!
  Informatie aanvragen
  Ontvang direct vrijblijvend het informatiepakket in je email!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2020
  Entreegeld
  €9.000
  Franchise fee
  5%
  Benodigd eigen vermogen
  €9.000