Haagse Hogeschool start opleiding ‘starten in franchise’

Voor mensen met de ambitie om binnen een franchiseformule te gaan ondernemen start de Haagse Hogeschool op 15 januari 2020 met de opleiding ‘starten in franchise’. De opleiding brengt ambitieuze aspirant-franchisenemers in 8 lesavonden de belangrijkste vaardigheden van het ondernemen met een franchiseformule bij.

Opleiding in samenwerking met partners met praktijkervaring

De post-hbo opleiding wordt door de Haagse Hogeschool gegeven in samenwerking met verschillende partners met uitgebreide praktijkervaring. Namelijk Koelewijn & Partners, Ludwig & Van Dam advocaten, bedrijfsadviseur Philip van Roosmalen en de Winst Academy, van twee voormalige McDonald’s ondernemers. 

Uitkomst opleiding

Aan het einde van de opleiding hebben deelnemers een volledig businessmodel gemaakt en is het de bedoeling dat deelnemers genoeg ideeën en ingangen hebben om direct als franchisenemer te starten.

Bekijk de evenementenpagina voor meer informatie en de brochure.

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.

Ludwig & Van Dam franchise advocaten is een geheel in franchise- en andere samenwerkingsverbanden gespecialiseerd advocatenkantoor en marktleider sinds 1996 in zijn soort in Nederland.