HouseHunting start samenwerking met Koelewijn & Partners om het netwerk van verhuurmakelaars uit te breiden

De afdeling werving en & selectie van Koelewijn & Partners heeft deze maand weer een nieuwe opdrachtgever mogen verwelkomen. Voor het franchiseconcept HouseHunting gaan zij op zoek naar commerciële verkooptalenten die bij HouseHunting aan de slag willen als zelfstandig (verhuur)makelaar.

Verhuur van onroerend goed

HouseHunting is in 2005 opgericht in Tilburg. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een succesvol franchiseconcept met 14 vestigingen in Nederland. De organisatie behoort hiermee tot een van de grootste verhuurbemiddelaars in Nederland. Naast corebusiness ‘verhuur’ is het tevens ook mogelijk om als verkoopmakelaar aan de slag te gaan bij HouseHunting.

Maar…. HouseHunting heeft de ambitie om verder te groeien! Franchisegever Frank Reede vertelt: “De vraag naar huurwoningen in Nederland is enorm, daarmee is ook een grote behoefte aan lokale specialisten die in hun eigen regio een gedegen netwerk  aan huurders en verhuurders willen opbouwen.” Vooral op het gebied van goede en persoonlijke service en deskundige dienstverlening wil de formule zich onderscheiden. “We streven naar landelijke dekking; dus er zijn nog genoeg mogelijkheden om in jouw regio als HouseHunting (verhuur)makelaar aan de slag te gaan!”, aldus Frank.

Met behulp van de franchiserecruiters van Koelewijn & Partners wordt ingezet op het werven van commerciële en gemotiveerde kandidaten die als zelfstandig ondernemer aan de slag willen in de dynamische vastgoedbranche. Een achtergrond in de makelaardij is niet noodzakelijk, goede contactuele eigenschappen, creativiteit en een ondernemende aard  zijn wel vereist.

HouseHunting: een bewezen franchiseconcept in de makelaardij

Als franchisenemer van HouseHunting kun je rekenen op de dagelijkse ondersteuning en coaching van de franchisegever. Je profiteert  van de voordelen van een bekend ‘merk’ en  je kunt gebruik maken van het netwerk, de kennis en ervaring van de organisatie en  je collega franchisenemers. 

Door een goede training en opleiding bij de start, de lage instapkosten en de mogelijkheid om in eerste instantie vanuit huis te werken, is ondernemen in de vastgoedwereld door HouseHunting wel heel toegankelijk gemaakt. 

Ben jij dé dienstverlenende ondernemer met passie voor vastgoed waar HouseHunting naar op zoek is? Neem dan snel contact op met de recruiters van Koelewijn & Partners, zij kunnen je alles vertellen over jouw mogelijkheden om franchisenemer te worden bij HouseHunting.

Bekijk ook

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.