Terugblik op de relatiebarbecue 2023

Een avond van verbinding en verrijkende gesprekken 

Op een zonnige septemberdag in 2023 verzamelden franchisegevers, partners en collega's zich voor een onvergetelijke bijeenkomst bij Theehuis 't Hooge Erf in Lage Vuursche. Deze bijeenkomst markeerde de jaarlijkse relatiebarbecue georganiseerd door Franchise+ en Koelewijn & Partners in samenwerking met act Fort Advocaten. Met ruim 100 aanwezige franchisegevers bood deze middag niet alleen de gelegenheid tot netwerken, maar ook tot het genieten van een heerlijke barbecue en inspirerende gesprekken. 

Een warm welkom

De middag begon met een hartelijk welkomstwoord van directeur Joost Bos. Zijn enthousiasme zette meteen de toon voor wat een waardevolle middag en avond zou worden. Te midden van de prachtige natuur van Lage Vuursche werden diverse franchise issues besproken en nieuwe relaties aangegaan in een ontspannen sfeer.

Directeur

Hoogtepunten van de middag waren de drie boeiende ronde-tafelonderwerpen die werden besproken: 

 1. Meer resultaat met de franchiseraad door Koelewijn & Partners: 

Inzichten werden gedeeld over hoe een effectieve franchiseraad kan leiden tot betere resultaten en een hechtere samenwerking binnen franchisenetwerken. 

2. Groei? Het begint met goede afspraken! Door het act Fort Advocaten franchiseteam: 

Deelnemers werden meegenomen in de Wet Franchise, waarbij het belang van het leggen van een sterke juridische basis voor een succesvolle franchiserelatie werd benadrukt. 

3. Werving & selectie van franchisenemers door Franchise+: 

Dit onderwerp bood waardevolle inzichten in het proces van het aantrekken en selecteren van de juiste franchisenemers, van cruciaal belang voor het succes van franchiseondernemingen. 

ronde tafel

Ontspanning en verbinding 

Na boeiende discussies was het tijd om te ontspannen en te genieten van een heerlijke barbecue. Het samenzijn rond de grill bood de kans voor informele gesprekken en het verdiepen van bestaande relaties, terwijl nieuwe banden werden gesmeed. Deze relatiebarbecue illustreerde op hoe sterke partnerschappen en relaties niet alleen op kantoor ontstaan, maar ook tijdens informele en ontspannen settings.  

bbq

Op weg naar de toekomst 

De herinneringen aan deze middag en avond in Lage Vuursche nemen we mee als inspiratie. We kijken uit naar nog meer bijzondere momenten en samenwerkingen!

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.

act Fort Advocaten (“act FORT”) is een advocatenkantoor gespecialiseerd in vastgoedrecht en ondernemingsrecht met een leidende positie in de retail, vastgoed en hotels & leisure branche.