Corné Wonen

  Corné Wonen bevindt zich in een niche waar passie voor luxe en kwalitatief hoogwaardige meubels centraal staan. Als franchiseformule biedt het bedrijf niet zomaar meubels aan; het is de curator van een zorgvuldig samengestelde collectie die bedoeld is om een luxe ervaring te bieden aan elke klant. Deze visie maakt deel uit van een breder ethos: dat goed ontwerp en kwaliteit binnen het bereik van velen moeten zijn, niet slechts enkelen.

  Het merk

  Corné Wonen staat synoniem voor Nederlandse kwaliteit en maatwerk. Hoewel het bedrijf zich positioneert in het midden tot hoog segment, is het kernaanbod gericht op het leveren van een luxe ervaring voor een betaalbare prijs. De aanpak blijkt effectief; binnen een paar jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een naam die bekend staat om haar commitment aan kwaliteit en design.

  Historie en expansie

  Sinds de opening van de eerste Corné Wonen vestiging in Amsterdam in 2019, heeft het bedrijf twee filialen in de stad en een eerste franchiseonderneming in Rotterdam. Verdere expansie is het doel, en daarom is Corné Wonen actief op zoek naar ondernemende individuen die deel willen uitmaken van dit groeiverhaal.

  Ondernemerschap met ondersteuning

  Voor degenen die zich kunnen vinden in deze visie en affiniteit hebben met meubels, biedt Corné Wonen een boeiend franchisemodel. Ondernemers krijgen hierbij de gelegenheid om deel uit te maken van een kleinschalig familiebedrijf met aanzienlijke groeiambities. Het doel is samenwerking, met wederzijdse groei als streven. Ondersteuning varieert van promotie tot opleiding, waarbij persoonlijke begeleiding en toegankelijkheid hoog in het vaandel staan.

  Marktinzichten

  De markt voor meubels in het midden- tot hoogsegment is in opkomst, aangedreven door een toenemende vraag naar betaalbare luxe. Corné Wonen biedt franchisenemers de mogelijkheid om te profiteren van deze markttrends, met de extra zekerheid van exclusieve contracten met meubelmerken en een gedegen verkoop- en administratietraining.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Aantal vestigingen
  3
  Waarvan franchise
  1
  Entreegeld
  €20.000
  Franchise fee
  Geen
  Andere vergoedingen
  Max. €1.000/maand Marketing & Automatiseringsfee
  Totale investering
  €113.000
  Benodigd eigen vermogen
  €28.000