BosBox Selfstorage

  Ben jij een ondernemer die opzoek is naar een top investering? Ben je bovendien ambitieus, servicegericht, proactief en wil jij deel uitmaken van en snelgroeiend bedrijf met een duurzame toekomstvisie?

  Denk dan eens aan het verhuren van opslagruimtes. Bij BosBox Selfstorage krijg je de kans om in te stappen in een gevestigde formule. 

  BosBox: opslagruimtes voor particulieren en bedrijven 

  Steeds meer mensen hebben behoefte aan ruimte, voor het opslaan van bijvoorbeeld hun sneeuwkettingen en andere winterspullen. Voor bedrijven is een opslagruimte handig voor het opslaan van hun archief. Bij BosBox boek je eenvoudig, snel en voordelig online een opslagruimte.

  Bij BosBox staan de spullen veilig, droog en schoon. Ook hebben klanten dagelijkse toegang tot hun spullen. Deze opslag biedt BosBox nu al bijna geheel CO2-neutraal aan. Bosbox heeft de ambitie om zo snel mogelijk volledig CO2-neutraal te werken.

  Waarom aansluiten bij BosBox Selfstorage? 

  Als franchisenemer stap je in een snelgroeiende markt van selfstorage. Mensen hebben steeds meer spullen, waardoor ze behoefte krijgen aan een externe opslag. Hierdoor groeit de selfstorage markt steeds meer. Naar verwachting blijft dit ook in de toekomst zo.

  BosBox richt zich op een brede doelgroep. Zowel particuliere als zakelijke klanten. Doordat de opgeslagen spullen dagelijks bereikbaar zijn, slaan bedrijven gemakkelijk hun voorraad op. Maar ook particulieren stallen hun spullen eenvoudig op. Door de optimale luchtvochtigheid in de ruimtes, garanderen zij dat de spullen goed bewaard worden.

  Als franchisenemer krijg je bij BosBox veel vrijheid en onafhankelijkheid. BosBox bied je een slim, winstgevend en bewezen concept, waarmee je ook vermogen kunt opbouwen naast je huidige activiteiten. Franchisen bij BosBox is een veilige manier van ondernemen, waarbij je vrijwel zeker bent van het terugverdienen van je investering. 

  Ondersteuning en begeleiding 

  Natuurlijk begeleid BosBox je goed op jouw reis in het ondernemerschap. Dat begint met een goed georganiseerd intakeproces. Ze informeren jou volledig over de organisatie en wat je mag verwachten.

  Word je hierna franchisenemer? Dan helpen ze je overal bij: van het opzetten van je bedrijf tot het zoeken en aanvragen van een locatie. Ook andere aspecten, zoals promotie en planning, neemt BosBox op zich. Ze bieden je een alles-in-een pakket om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. BosBox blijft je continu ondersteunen en begeleiden.

  Het zoeken van een pand

  Heb je nog geen eigen pand? Dat is geen probleem. BosBox helpt je bij het vinden en inrichten van je bedrijfspand. Hierbij geven ze je altijd eerlijk en uitgebreid advies. Ook als je al een pand op het oog hebt, bepalen ze samen met jou of dit geschikt is als franchisevestiging. 

  De voordelen van een BosBox franchise op een rij

  • Uitgebreide ondersteuning

  • Bewezen concept: Steeds meer mensen maken gebruik van selfstorage. 

  • Lage investeringskosten 

  • Vestiging wordt turnkey opgeleverd

  • Wees welkom in een groeiend bedrijf: BosBox heeft groeiambities in duurzaamheid en willen graag meer vestigingen openen. 

  • Blijvend ontwikkelen: BosBox blijft continue de processen en de efficiency verbeteren

  • Hoog rendement: Goede opbrengst van je investering. Beleggen in vastgoed geeft doorgaans een hoog rendement.

  • Stabiele belegging: De markt voor opslagruimte is stabiel en kent een voorspelbare groei.

  Wie zoeken wij?

  BosBox zoekt ondernemende partners waarmee ze verder kunnen groeien. Mensen die willen investeren in opslagruimte verhuur en zich hiervoor willen inzetten.

  Heb je een achtergrond in de dienstverlening? Dan is dat is mooi meegenomen. Verder beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Affiniteit met vastgoed: ervaring met vastgoed is een pre

  • Een proactieve instelling

  • Echt willen presteren 

  • Betrokken en ambitieus 

  • Op zoek naar succes

  • Een grote toewijding aan dienstverlening

  Geïnteresseerd in de BosBox franchiseformule?

  Ben je enthousiast geworden? Dan gaat BosBox graag in gesprek om te bekijken of er een match is. BosBox gaat voor een langdurige en duurzame samenwerkingen, die op de lange termijn veel succes zal opleveren.

  Vraag dan hier meer informatie aan. In onze brochure lees je nog meer informatie over wie BosBox is en wat hun franchise inhoudt.

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Aantal vestigingen
  2
  Waarvan franchise
  0
  Entreegeld
  €10.000
  Franchise fee
  8,5%
  Totale investering
  €700.000
  Benodigd eigen vermogen
  €200.000