Anne&Max opent haar 21e vestiging in 2021

In juli 2021 opent Anne&Max haar 21e vestiging in de bourgondische hoofdstad van Brabant: Den Bosch. Anne&Max zal zich vestigen in een prachtig karakteristiek pand aan het water aan de Oude Dieze 25. Drink je eerste espresso in de tuinkamer, deel een lunch met je beste vriendin in de zon op het terras aan het water of vergader met je collega’s op de 1e verdieping in de werkkamer. Ondanks de huidige situatie blijft Anne&Max groeien. Wij vinden dat je juist nu moet investeren en helpen de dromen uit te laten komen van enthousiaste ondernemers. Dit wordt Anne&Max haar derde vestiging in de provincie Brabant.

Rob & Laura

Rob Kunstt is de enthousiaste ondernemer van deze nieuwe Anne&Max vestiging. Als echte Brabander is Rob een  Bourgondiër en carnavalsvierder in hart en nieren. Zijn Indische kant waar eten en drinken centraal staan hebben een grote invloed gehad op de keuze voor het openen van een Anne&Max. Laura Sauvé is Rob zijn partner en zij is degene die hem volledig steunt in dit proces. Ze is actief betrokken bij het voortraject en zal ook na de opening gedeeltelijk meedraaien. Rob & Laura kijken het meeste uit om straks iedere gast te kunnen laten genieten van heel veel kleine geluksmomentjes met alles wat Anne&Max te bieden heeft want daar doe je het uiteindelijk voor!

‘’Gastvrijheid, creativiteit en pionieren zit in mij als persoon, zoiets kan je niet aanleren’’ (Rob Kunstt, 2021)

Oude dieze

Het pand aan de Oude Dieze is uniek. Dit iconische pand is omringd door de vaarwateren van de Binnendieze. Het grenst aan de ene kant aan natuurgebied de Bossche Broek en aan de andere kant aan het bruisende stadscentrum. Er is naast een huiskamer ook een tuinkamer, een ruim terras, werkplekken en een ruimte om te vergaderen of workshops te organiseren. 

Meer dan een glimlach

Anne&Max is de huiskamer in de stad waar iedereen voor vers, gezond, bio, huisgemaakt en vooral lekker ontbijt, lunch, high tea, borrel en natuurlijk heerlijke koffie op elk moment van de dag kan binnen lopen. Bij Anne&Max staan wij écht in contact met de producenten van onze mooie producten. Elke producent heeft het behoud van mens en natuur hoog in het vaandel staan. Dit kan in de vorm zijn van het planten van bomen om de carbon footprint te verlagen of het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt!

Groene groeistrategie

Het is onze visie uit te groeien tot een toonaangevende (inter)nationale keten van huiskamers om, gedreven door onze waarde, zoveel mogelijk mensen binnen onze doelgroep op elk moment van de dag, on-en offline, op positieve wijze te verbinden; gasten, buurtbewoners, medewerkers en leveranciers. Wij zorgen voor onze gasten. Dit doen we door onze gasten elke dag met een glimlach te ontvangen en bijzonder lekkere en gezonde producten voor hen te maken, waar je oprecht van kunt genieten. Wij zorgen voor onze gasten op een eerlijke en gastvrije manier. We breiden ons biologische, fairtrade en lokaal gesourcede assortiment verder uit en dringen het gebruik van plastic verpakkingen terug. We werken zo veel mogelijk samen met lokale bedrijven, die eerlijk biologisch eten produceren en/of een MVO-bedrijfsvoering hebben. In een periode van 5 jaar willen wij zijn gegroeid zijn tot het aantal van 50 vestigingen.